reklama

mamusie grudniowe:)

a w kwestii absorbujacych dzieci moge dzis kogos pocieszyc.. mlody budzil sie dzis znowu 8 razy i dwa razy zsiural sie do swojego wyrka, a jak go przebralam i wzielam do naszego - to tez..

jak to sie moglo stac, ze przesiutal pampersa!? dwa razy z rzedu?pierwszy raz od nie wiem kiedy!!! pampers zalozony jak zwykle, ten sam rozmiar od 3 tygodni..

osochosi?

reklama
Natalka sto lat

u nas dzis sajgon

ucze Hanke na nocnik robic i co?

zasikana kanapa, zasikany fotel, zasikane jej lozko z koldra i poduszka, zasikany fotelik do karmienia, podloga kilka razy tez

juz mi sie gacie skonczyly i teraz w mokych popyla

zanim ona sie nauczy, to ja osiwieje, oszaleje i bede musiala meble zmienic

Aenye:-D:-D:-D:laugh2::laugh2:może sika do góry:confused::confused:

to jakaś masakra z tym budzeniem się:no:może dawaj sztuczniaka z kaszką wieczorem??:confused:

a teraz wam się narażę:
Julka spała od 21 - 9.30 rano, bez żadnych przerw czy nawet stęknięcia:-) ja też:-)
a teraz przyszli dziadkowie i zabrali ją do siebie do wieczora:cool2::cool2:

kulka gratulacje - pozoazdrościć

aenye może pieluchy za małe??
jaki rozmiar urzywasz??

atol hihihihi :-D

u nas słonko świeci Olo w miare grzeczny jakieś nowe głoski dzisiaj weszły mu w repertuar i chodzi i gada jak najęty:laugh2:

..aenye :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Kulka fajnie masz:happy:
Atol jak sobie przypomnę Lila to normalnie śmiać mi się chce bo było dokładnie jak u Ciebie:tak:, ale szybko przy takiej determinacji się dziołszka nauczy, spokojnie;-):-)

kulka to fajnie odpoczniesz mi Mama wczoraj wzięła Dawida na cały dzień i dopiero koło 5 poszliśmy na spacerek i siedział w wózku godzine-nawet nie kwęknął:szok::szok::szok:
w nocy to spał do 3.30 ale się budził na cumelka.....

Dzis idę na imieniny do mojej chrzestnej bo ostatnio Anny było i robi imprezkę....
Mój M z samego rana mnie wkórwił

Buziaki

reklama
plus taki ze juz wie ze sie zsikala, bo rano przyszla i mowi do mnie"zsikalam sie w lozku", myslalam ze sobie cos wymyslila, ale nie prawda to byla

i teraz gdzie sie nie zsika to "ooooooooo moklo, zsikalam sie":errr::crazy:

natomiast Helen znalazla nowa zabawke- nocnik Hani, wlasnie go maltretuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry