reklama

mamusie grudniowe:)

hellou :-)

ja tez kawusiam, a jak!
Fiol grzecznie je jabluszko i flipsiki, ogladajac misia w niebieskim domu (ups, juz cos innego leci)
nocka kepska, nie wiem, co sie dzialo, ale mlody budzil sie 3 razy i strasznie plakal. dalam mu mleka w koncu, bo normalnie histerii dostal w lozeczku. po mleku cisza. ????? ale juz 3h pozniej znowu ryk o mleko.
no ja. nie pozwole sie znow sterroryzowac ;-)
ale jak on plakal strasznie!!! szok. moze mu sie cos snilo zlego.

my znowu na zakupy dzisiaj (jak od tygodni juz chyba niezliczonych). dramat!

laski, dzieki za zyczonka, ale bez przesady :-D az tak zdesperowana nie jestem :-D byloby super, ale jak bedzie chlopak, to tez super :-) w koncu moj i tylko moj :-D

lucky, no zawsze planowalam adopcje i to jest moje najwieksze marzenie :-) a plany rozrodcze? jeszcze dwa porody zniese ;-)

zawsze chcialam miec duza rodzine :-) to najfajniejsza rzecz pod sloncem, duzo dzieci!!! w sensie dla samych dzieci, ale dla rodzicow tez :-)

sugar
- witajcie!!!!!!!!!! ide zaraz oblukac malutka na fotkach :-) jeeeeeeeeeeeeejj jestes wielka, ze ci sie chcialo tak od razu zameldowac i wyfotowac :-D

reklama
kate less Ty nic nie rozważaj, zostajesz w Polsce i już!Nie zostawisz nas;-) wybij sobie z głowy tą UK:-) no coś ty... No a co do katarów to duuzo dzieciaków infekcje łapie,masakra:no:

aenye no niestety czasami nasze dzieci nas terroryzują ;-) U mnie ostatnio szał o mleko w nocy jest:dry: 2:00 Filek płacz... butla w ruch-Filek zadowolony śpi do 8:-D No ale kuźwa tak nie może być no! Musimy z mężem coś pomyśleć... może wieczorem zaserwujemy synkowi porządną kolacyjkę:cool2: No i może będzie git!

Mąż dzwonil z pracy że głowa go napierdziela, najadł sie proszków i nic! MIGRENA się odezwała:-( a On strasznie ją znosi.. Ma się zwolnic z pracy bo niewytrzymuje, tak więc czekam na mężulka z zimnym okładem w ręku:angry:

o rany
Prasuje sobie i słysze że się obudził i gada, ale nie ide bo nie woła. Po 10 minutach zaczoł się drzeć, idę a ten cały w g... Spał w body i rajstopach i dał rade rozpiąć pieluszke i się wymazać. nie zdjał, ale i tak się wymazał:szok:
Co on ma z tym:szok:
Jak jest w bluzeczce to pieluche zciąga i wyrzuca.

reklama
albo zakładaj body, to też zawsze jakieś rozwiązanie
niezłą niespodziankę Ci zrobił:cool2:

mąż juz leży w drugim pokoju.. ja siedzę z małym i zerkamy na mini mini hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry