..aenye
Mama grudniowa'06
hellou :-)
ja tez kawusiam, a jak!
Fiol grzecznie je jabluszko i flipsiki, ogladajac misia w niebieskim domu (ups, juz cos innego leci)
nocka kepska, nie wiem, co sie dzialo, ale mlody budzil sie 3 razy i strasznie plakal. dalam mu mleka w koncu, bo normalnie histerii dostal w lozeczku. po mleku cisza. ????? ale juz 3h pozniej znowu ryk o mleko.
no ja. nie pozwole sie znow sterroryzowac ;-)
ale jak on plakal strasznie!!! szok. moze mu sie cos snilo zlego.
my znowu na zakupy dzisiaj (jak od tygodni juz chyba niezliczonych). dramat!
laski, dzieki za zyczonka, ale bez przesady
az tak zdesperowana nie jestem
byloby super, ale jak bedzie chlopak, to tez super :-) w koncu moj i tylko moj 
lucky, no zawsze planowalam adopcje i to jest moje najwieksze marzenie :-) a plany rozrodcze? jeszcze dwa porody zniese ;-)
zawsze chcialam miec duza rodzine :-) to najfajniejsza rzecz pod sloncem, duzo dzieci!!! w sensie dla samych dzieci, ale dla rodzicow tez :-)
sugar - witajcie!!!!!!!!!! ide zaraz oblukac malutka na fotkach :-) jeeeeeeeeeeeeejj jestes wielka, ze ci sie chcialo tak od razu zameldowac i wyfotowac
ja tez kawusiam, a jak!
Fiol grzecznie je jabluszko i flipsiki, ogladajac misia w niebieskim domu (ups, juz cos innego leci)
nocka kepska, nie wiem, co sie dzialo, ale mlody budzil sie 3 razy i strasznie plakal. dalam mu mleka w koncu, bo normalnie histerii dostal w lozeczku. po mleku cisza. ????? ale juz 3h pozniej znowu ryk o mleko.
no ja. nie pozwole sie znow sterroryzowac ;-)
ale jak on plakal strasznie!!! szok. moze mu sie cos snilo zlego.
my znowu na zakupy dzisiaj (jak od tygodni juz chyba niezliczonych). dramat!
laski, dzieki za zyczonka, ale bez przesady
az tak zdesperowana nie jestem
byloby super, ale jak bedzie chlopak, to tez super :-) w koncu moj i tylko moj 
lucky, no zawsze planowalam adopcje i to jest moje najwieksze marzenie :-) a plany rozrodcze? jeszcze dwa porody zniese ;-)
zawsze chcialam miec duza rodzine :-) to najfajniejsza rzecz pod sloncem, duzo dzieci!!! w sensie dla samych dzieci, ale dla rodzicow tez :-)
sugar - witajcie!!!!!!!!!! ide zaraz oblukac malutka na fotkach :-) jeeeeeeeeeeeeejj jestes wielka, ze ci sie chcialo tak od razu zameldowac i wyfotowac

2:00 Filek płacz... butla w ruch-Filek zadowolony śpi do 8
No i może będzie git!