reklama

mamusie grudniowe:)

Witam po weekendzie:-D

dziękuję za pamięć i zyczenia:tak:
ja zapomniałam:zawstydzona/y: bom w szkole była i każdy wiedział, że imprezka przesunieta na razem z urodzinkami Natki:-)

Lucky - no wirtulam i pocieszam:elvis:
Buziaki

Czarna - najlepszego na nowej drodze życia
przede wszystkim zdrowi, miłości i przyjaźni
reszta sama się "zorganizuje"
Całuski:tak::-D:-)

reklama
Witam z rana :-)
Nocka spokojna raz wstalam dac smoka dla maluszka i spaliśmy do 8,40 :tak:
Lucky szybko minie i znowu bedziecie w kaplecie buziam :-)
Ja wczoraj się skapowałam że świeta tuz tuz i trza jakies prezenty :cool2: pewnie bede zwlekać do ostatniej chwili i kupie 24 grudnia :-D kolejny raz

hejo :-)

lucky
- dzieks. a co do T - strasznie to przykre.. dlatego ja nie moglabym miec wyjazdowego faceta :-( deprecha jak nic. a on tak zawsze czy tylko teraz? kiedy bedziecie na stale razem?

zalegle najjjjj wszystkim kasiom!!!

u nas dzis pakowanie..

Lucky kochana dużo zdróweczka dla Was,3maj się za nim się obejrzysz M.będzie w domku z Wami-a chłopaczków uściskaj mocno od cioci żeby tak bardzo nie tęsknili
Kinga no to 3mam kciuki za udane zakupy;-)

Halo halo z rana.
Nocka spokojna co prawda pyza wstala ok 2 i czekala az ja wezme do siebie . Polozylam poglaskalam i spala dalej ale o 4 nie dala za wygrana i wyladowala u mnie w lozku.
Poradzcie jak tego uniknac. Chce zeby spala cala noc sama.
W nowym domu bedzie miala swoj pokoj i nie berdzo bedzie mi sie chcialo biegac w nocy.

Lucky bidulko wiem co czujesz...tez czesto wyjezdzam ale po ostatnim razie stwierdzilam ze nigdy wiecej na tak dlugo. Mam nadzieje ze niedlugo bedziecie juz na stale razem .Zdrowka.

lucky duzo zdrowka i usmiechu.4 tygodnie to tylko 28 dni.;-)
Roni fajnie ze jest szafa,a jak juz jest na lazienke kasa to polowa sukcesu.
spoznione zyczonka Kasienkom.sto lat:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry