reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hehe, dziś jakiś lepszy dzień - super się czuję, normalnie mogę siedzieć i nic mnie nie mdli za bardzo. Wczoraj usiadłam na 10 min do kompa -- i potem dwie godziny leżałam i uspokajałam żoładek :-D Ja przy Piotrusiu miałam mega mdłości, teraz mam podobne, tylko wcześniej się zaczęły o 3 tyg. Wtedy też do 14 tc (Roni ;-)) Za to ciągnie mnie do słodkiego i odrzuca od mięsa, wtedy jakoś odwrotnie. Wczoraj wyżarłam szklankę miodu :szok:
I z Piotrusiem miałam cerę marzenie, a teraz syf na syfie :baffled: No ciekawe czy będzie baba ;-)
Lucky - zdrowiej babeczko jak najszybciej, biedulko ściskam serdecznie :sorry2:

Kicia - no ciekawe co to... ja się nt testów nie wypowiadam, betę mam chyba na maksie w skali bo mi wyszły te kreski jak flamastrem bordowym namalowane :sorry2:
(pewnie stąd mdłości huehue)

Piotruś już równo zasuwa po domu, dziś godzinę łaził w kółko - nawet sam już sobie wstaje na środku podłogi, także wygląda że jeszcze z tydzień i będzie chodził bardziej niż raczkował. Obecnie jest tak pół na pół. Swą brato/siostrę nęka niezmiernie, właśnie wykrył że skóra na brzuchu jak się złapie i podniesie to się wyciąga na kilka cm, więc jak tylko leżę (i zdycham bo mdłości) to przychodzi i mi wyciąga skórę brzuszną do góry z wielkim rechotem. :szok: Co za lucyfer wcielony! :-p;-)

Witam, jestem uzalezniona od bb, pisze teraz z komorki hi hi. T z Hania pojechali do centr handl na plac zabaw i mega niezdrowe zarcie, a ja z Helen na spacerze, ona kima a ja tu

atol, moje guru :-D :-D :-D

dzien dobry w ogole ;-)

kasia
, no to super, ze fajny dzionek :-)
u nas tez, znowu sliczna pogoda, zaraz mykamy na spacer nad morze poglaskac troche sniegu (Dita :-p ;-))

Roni
, ja w sumie z Filipkiem tez pare razy rzygalam, moze z 5 razy, ale to wsio.. a teraz nic :-p

kasia
, za to cere teraz tez mam zje.bana lekko mowiac. wyajtkowe polaczenie - syfy i suche placki, + piekaco-swedzace zaczerwienienia. masakra w wersji total. nie wyglada moze tragicznie jakos, ale boli i nie moge w ogole sie mejkapowac, bo zaraz .. auc.
ale trzymam kciuki za Zosie :-) a Piotrus cudny :-) mnie Filip regularnie robi 'cacy cacy' - znaczy tak pac pac reka w brzuszek, jak ja na nim rece trzymam ;-) nawiazuje kontakt z bracholem :-) suiiiiiit..

buziam niedzielnie :-)

Helow lasencje
Kasia to fajnie ze dzisiaj bez mdłości :tak: oby tak dalej
Sara ja tez sobote wieczor przespałam :rofl2: M w pracy a my z filipem w łózkach :-D
Kicia idz babo do lekarza bo tu wiesz ja dziewczyny pisza Wirus :-D
Dita nie bierz do głowy gadania mamy one juz takie sa a ty jestes super mamuska :tak:

Co do rzygania to nie znosze :no: ale całe szczescie ani razu z Filipem i ani razu teraz jeszcze :-)

Roni podobno jak cera sie psuje w ciazy to dziewuszka urode zabiera :-)

Ja miałam cere i włosy rewelacja w ciazy pierwszej teraz jeszcze nie widac zmian ale to dopiero poczatek

loj kamila to straszne:no:

jesli chodzi o wygla w ciazy to i w jednej i w drugiej wygladalam bardzo dobrze (he he skromnosc), ladna cera, wlosy, a sa dwie dziewczynki

nie wierze w przesady:sorry2:

hej hej

teściowie oddelegowani już na pociąg
nie wiem czy zacząć od sprzątania czy od relaksu przed kompem?:blink::-D

buda zaliczona, parę wpisów doszło

Lucky, wczoraj było już lepiej w nocy, chyba syropki działają. współczuję rzyganka:-(
Kamila, straszna historia:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry