AgutkaP
Agnieszka - mama Alicji
dzięki dziewczyny, ale ta moja @ mnie jakoś podłamała ciągle o niej myślę:-(
Kinga nie martw się na zapas.....łatwo powiedzieć ...ale na prawdę poczekaj na badania moja koleżanka też ma ogromne problemy z tarczycą brała leki i wszystko ok, więc głowa do góry będzie dobrze a że leczyć trzeba to wiadomo tylko musisz mieć dobrego lekarza, bo jak ona chodziła w Radomiu do lekarza to nic nie pomagało a jak pojechała do W-Wa to w miesiąc była poprawa
, ach ten Radom co ja tutaj robię
... a i jeszcze ta moja koleżanka ma dwójkę dzieci malutkich / 1rok 7 mc i drugie 2 miesiące/ tylko w ciąży badała sobie tą tarczycę i dodatkowo brała jakieś leki i jest ok . a po urodzeniu każdego z dzieciaczków im też bada hormonki co miesiąc do pół roku a jak ok to potem co 3 miesiące, a dalej to nie wiem jak długo bo one jeszcze małe.
A czy istnieje prawdopodobieństwo że jak byłaś w ciąży to miałaś problemy z tarczycą, bo jeżeli tak to może małemu by trzeba zrobić badania birąc pod uwagę to że ta moja koleżanka musi to sprawdzać u swoich dzieci
Nieistotna..... i właśnie w takich chwilach docenia się rodzinę, i po co te jego złości na Was, i okazuje się znowu że zdrowie najważniejsze....
, a tak w ogóle to te bakterie długo leczy się antybiotykami - podobno końskie dawki moja ciocia miała i jej syn, a na wrzody -spokój spokój spokój no i znowu dietka się kłania,
Zdrówka dla M ,niemartwcie się będzie dobrze
Czarna a jak u Ciebie z małą bidulką, lepiej coś???
ale chorobowo nam się zrobiło tutaj
Kinga nie martw się na zapas.....łatwo powiedzieć ...ale na prawdę poczekaj na badania moja koleżanka też ma ogromne problemy z tarczycą brała leki i wszystko ok, więc głowa do góry będzie dobrze a że leczyć trzeba to wiadomo tylko musisz mieć dobrego lekarza, bo jak ona chodziła w Radomiu do lekarza to nic nie pomagało a jak pojechała do W-Wa to w miesiąc była poprawa
, ach ten Radom co ja tutaj robię
... a i jeszcze ta moja koleżanka ma dwójkę dzieci malutkich / 1rok 7 mc i drugie 2 miesiące/ tylko w ciąży badała sobie tą tarczycę i dodatkowo brała jakieś leki i jest ok . a po urodzeniu każdego z dzieciaczków im też bada hormonki co miesiąc do pół roku a jak ok to potem co 3 miesiące, a dalej to nie wiem jak długo bo one jeszcze małe.
A czy istnieje prawdopodobieństwo że jak byłaś w ciąży to miałaś problemy z tarczycą, bo jeżeli tak to może małemu by trzeba zrobić badania birąc pod uwagę to że ta moja koleżanka musi to sprawdzać u swoich dzieci
Nieistotna..... i właśnie w takich chwilach docenia się rodzinę, i po co te jego złości na Was, i okazuje się znowu że zdrowie najważniejsze....
, a tak w ogóle to te bakterie długo leczy się antybiotykami - podobno końskie dawki moja ciocia miała i jej syn, a na wrzody -spokój spokój spokój no i znowu dietka się kłania,Zdrówka dla M ,niemartwcie się będzie dobrze
Czarna a jak u Ciebie z małą bidulką, lepiej coś???
ale chorobowo nam się zrobiło tutaj

no ale cza dziecie ochrzcic, a ze akurat ciocia D przyjechala z US (pierwszy raz od czasu wyjazdu, 15 lat temu), to jakis taki impuls.. bo na Wielkanoc znowuz nie ma chrzestnego, wojskowy, jakis rejs ma ponoc miec dziwny.. to trzymajcie kciuki, zeby sie udalo bez wiekszych nerwow, bo to na przyszly wtorek ma juz byc