reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hehe dziewczyny "Nie dziękuje" coby pipka sie niestała:-p
U mnie to chyba wszyscy doznali szoku jak im mówilismy o ciązy (od samego poczatku wiedzą) ze jak dziś gadałam z mama i mówie ze byłam wczoraj u gina to zdziwiona po co?? i mowie ze moze bedzie facecik dopiero zajarzyła i mówi: Ja całkiem zapomniałam ze ty w ciąży jesteś:-D

Lucky to jest starszne jak lekarz kaze zaciskać najpier nogi bo niby juz już a tu zonk nadal nie ma:-(. Życze szybkiego, bezbolesnego i w jak najszybszym terminie porodu:tak:

hehe, właśnie dostałam smsa od Tyskiego że wygrałam koszulkę kibica :cool2:
ehehe - od dziś piję tyskie :cool2::-D:-D:-D
No trochę humor mi się poprawił, jedziemy wieczorem do moich faderów, młode obie dostały nurofen i szaleją po mieszkaniu robiąc z niego pobojowisko:dry:

czarna - dobre z mamą;-)Kurde, moja mama to moje ciaże bardziej ode mnie przeżywała;-)
maja - jak prasowanie?;-)
atol, Kicia - dzięki, mam nadzieję ze nie okażę sie ostania sierota żeby sie na Okęciu zgubić,hehe, ale w ogóle to sam fakt tego że ja w końcu gdzieś LECĘ mnie przeraża;-)

Kicia nie wiem czy juz gratulowalam, jak nie to gratuluje. Zdjecie bardzo ladne, fajna przygoda.
U nas jak Stonka byla mala chcieli ja do jednego odc jakiegos serialu w polsacie,ale jakos nie mielismy czasu. Pozniej przepadlo.

Ja dzis caly dzien spie. Normalnie zyc nie mam sily. Juz chyba ze trzy razy kimalam na kanapie. I dalej jestem spiaca. A praca czeka na skonczenie, w pon nastepne kolo... ech.

Dita to bedziesz reklamowac tyskiego na swoich wakacjach...;-)
Czarna dobre...:-). Jakby conajmniej to byl katar o ktorym mozna zapomniec.
A co z reszta dziewczyn sie dzieje?
Milka, Pingwinek, Kasu? I reszta gdzie sie jestescie jak was nie ma?
Lucky jeszcze troszke, dasz rade.

Dzis w nocy moja kolezanka urodzila. Synka 3750 Daniela. Termin miala chyba na 12 i jej wywolywali. Cala juz pewnie szczesliwa.

Na mnie Leszek czeka. Tylko to mlodsze musi pojsc spac. To starsze po mega awanturze o wszystko poszlo spac.
I wlasnie takie mam weekendowe podejscie. Wszystko olac sikiem prostym. Tylko pewnie w poniedzialek bede sobie wyrzucac, ze tyle czasu zmarnowalam.

A do mie dzis kumpela wpadla jak prasowalam i....uprasowala polowe...i to gorsza bo same koszule hehe. Ja to mam farta.

A moj M dzis do Ikei pojechal bo 21 urodziny obchodzi i wszystko 21% tansze. :-DJakies rolety przytargal i wlasnie wiesza w sypialni. Do tego jakiegos lcd ma tam zamiar wieszac bo wczoraj kupilismy minisilownie i bedzie wlasniew sypialni stala wiec i tv sie przyda.
Pyza najedzona zaraz myjemy zebolki i spac.

Ja tez juz po piweczku jestem i chyba drugie siekne.:tak:

Dita Ty reklamo Tyskiego:-D:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry