hej hej
ja znowu wczoraj zasnelam przy karmieniu mlodego po kapieli - o 22 i pobudka dzis o 9.43

trzeci dzien juz tak mam ;-)
sie wyspie jak ta lala przy tym dziecku
mlody bejbuś budzi sie w nocy o: 2.30, 6.30, 8 - wystarczy mu dac cycka i czasem zrobi jeszcze kupke, a czasem nie i o 9.40 na jakies pol godzinki do godzinki odmula i znowu zaczyna spac
ale wczoraj wieczorem mlodego cos bolal brzuszek, chyba po brzoskwiniach.. albo po truskawkowym koktajlu, tylko ze koktajl juz raz pilam i nic mu nie bylo. troszke postekal, nie mogl zasnac, ale w koncu sie zwalil dwa razy i pozamiatane :-)
ogolnie ANIOL - odpukac :-) i placz slysze tylko w kapieli, bo ma cos po bracie i wyje niemilosiernie, az w szoku jestem, dopoki go nie ubiore (co troche trwa, bo ten sie wije jak pijawka, a ja musze go porzadnie nawilzyc, bo skora zlazi mu platami normalnie, taki suchotnik, bidulek..)
kurcze, a Fiolek niby przeziebiony tylko, ale z okazji, ze dzis mocno kaszle ponoc i rozpuszcza zaraze, to dopiero jutro go wezmiemy.. wczoraj bylam z nim za to na spacerku, jest pogodny i kochany jak zawsze, w ogole nie widac, zeby mu bylo cos zle beze mnie, wiec mam mniejsze wyrzuty sumienia :-)
pipka po szwach jak nowonarodzona ;-) znaczy sie nie o wygladzie mowie ;-) hehe.
milego dnia!
DITA!!! Zapomnialam!!!!!!!! pogratulowac nowej pracy :-) widzisz, lalka, jak sie chce to sie da :-) a ze ty zaje.bista jestes, to i w koncu i ciebie znalazla zaje.bista praca

trzymam mocno kciuki! blue eyes i piekny dekolt ;-) zapewnia ci murowany sukces wsrod klientow i nie bedziesz sie mogla opedzic, hehe :-) i we wrzesniu szef bedzie cie blagal, bys zostala

tak bedzie, zaklinam :-)
buziaki!