Hello!
Oj wsiem odpowiedzieć to chyba za rtudne, ale:
Sugar cudni Ci Twoi M!:-) Ps chusta jest fantastiko i Mi tez od razu zasypia
Nonek ukochaj Manię i powodzenia - trzymam kciuki:-)
Maja pozdrawiaj mamę i głowa do góry, pocieszenia ile wlezie:-).
Squo oj udanego wypoczynku zyczę, a imię Kaspiana prześwietne! mam tak samo z Luckim, tzn jak pytaja sie go jak masz na imię, a on odpowiada: Lucjanek, to zawsze jest ...jak? i on biedny odpowiada juz głośniej z delikatnym poddenerwowaniem Lucjanek!
Kiciu Zaakceptował na tyle że buzi w łebek nawet daje jak mam ją na rękach, a co maja poprawić na budowie
Miłka mam nadzieje że bratowa za bardzo sie nie przejmuje, bo wiesz co grutn to dobre myślenie i ściskaj ją, a siebie i Milaczka najbardziej:-)
Kasia-Z Demon przecudnie griluje:-)! No bardzo ekstrawertyczne to Twoje dziecie

. Ps masz jakieś propozycje imienia dla brata Piotruli

?
Kate i Dita troszku zazdroszczę wypoczynku
Kasu super prezent! Całuję Was mocno!
Agaton złota masz swoją Agatkę, śliczna z niej dziweuszka:-).
Nieistotna przyjedź do mnie też powalczyć;-) Jak Fifi?
Aenye całkiem zwyczajnie zakupy robimy. Matylka z fotelikiem do wózka, Domiś siedzi w wózku sklepowym a Lil idzie z nami obok. Robimy je w Auchanie, bo tam wszystko jest i już. Pampersy, srajtasmę i proszki zwozi mi do domu mama (bo gabaryty), aptekę autem z łosiami, a mineralną, soki itp to T kupił zapas zanim wyjechał wiec z garażu zgrzewki do domu noszę

Wiec spoko. Juz niedługo przyleci mój wózek wiec bedzie łatwiej
A co do nocek to ostatnia była cuuudna tzn tylko Mi sie budziła 2 razy na karmienie i pieluche. Teraz tak samo muszę korzystać póki śpią.
I jeszcze coś, piszecie że ja to mistrz czy że mnie podziwiacietzn same komplementy, to strasznie miłe i fajnie mnie łechce, i przyznam że zachęca do działania, za co Wam serdecznie i bardzo dziękuje. Nawet nie wiecie jak mi to pomaga

Ale tak serio to myśle że kazda z Was gdyby znalazła się na moim miejscu robiłaby też wszystko, by chałupa działała:-);-)
Lecę kochane. Bye.