Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hehe, sa_raa - u nas tez do spania tylko, ale MUSI być. A jak zginał nam jedyny smok na Węgrzech, to kate musiała nas poratować Natalkowym zapasowym smokiem
Nasz smok się odnalazł oczywiście - ostatniego dnia w trakcie pakowania
Zapomnialam sie pochwalic ze rozwiazal sie u nas problem mieszkaniowy.Pojdziemy na te kilka miechow do mamy....przygarnie nas....tak we wrzesniu najpozniej w listopadzie bedziemy juz na swoich wlosciach mieszkac.
W czwartek wchodzi ekipa robic tynki potem wylewki i cala reszta.Mamy taka ekipe ze juz nam wszytsko zrobia i bardzo sie z tego cieszymy bo co rusz przestojow nie bedzie .
squo ma byc spotkanie nad morzem w czerwcu, ale chyba nie bedzie bo jakos tak srednio idzie realizacja planu
moja Hanka sama zasypia bez problemu, helena natomiast odkad nie ma szczebli w lozku , tylko spi w tym pietrowym to musz esie znia polozyc, bo inaczej wylazi z lozka
w dzien zasypia sama, bo jest tak zmeczona po spacerze, ze po prostu pada, ale wieczorem nie ma bata
ciao
ja tak jak Ty squo uzywam drugiego imienia a nie pierwszego i nikt mnie nikty pierwszym nie nazywal
ale tez myslalam nad zmiana bo czasami to jest klopotliwe np jak sie baby na poczcie czepiaja
nieistotna
ide ogladac z konkubentem "Control" i wale w kimono
sciskam was baby
a ja mam jutro zdjecia do kampanii o hiv ;-) jak dobrze pojdzie zobaczycie mnie na bilbordach hue hue