..aenye
Mama grudniowa'06
hej hej
u nas tak jak myslalam, mlody obudzil sie o 4 i juz byl rozruch poranny. znaczy ja probowalam spac, on przysypial i wybudzal sie na zmiane. ale jakos poszlo do 8 - o ktorej wstal Filip.
teraz mlody w bujaczku z wibra, juz 3 min lezy
i nie placze
fajnie :-)
Filip mnie zaskoczyl dzis - nauczylam go ostatnio pokazywac, gdzie jest kupa (w pieluszce). no i przylazi dzisiaj i pokazuje mi na pieluche swoja. ja sprawdzam, kupy niet. za to za 3 min przylazl juz z kupa.
czyzby sygnalizowal, ze chce zrobic kupe???? my tego nie cwiczymy w ogole!
jutro zareaguje inaczej - o ile pokaze oczywiscie :-)
dobra, ide go nakarmic i uspic, potem uspie Maksa i moze samej uda mi sie zdrzemnac..
u nas tak jak myslalam, mlody obudzil sie o 4 i juz byl rozruch poranny. znaczy ja probowalam spac, on przysypial i wybudzal sie na zmiane. ale jakos poszlo do 8 - o ktorej wstal Filip.
teraz mlody w bujaczku z wibra, juz 3 min lezy
i nie placze
fajnie :-) Filip mnie zaskoczyl dzis - nauczylam go ostatnio pokazywac, gdzie jest kupa (w pieluszce). no i przylazi dzisiaj i pokazuje mi na pieluche swoja. ja sprawdzam, kupy niet. za to za 3 min przylazl juz z kupa.
czyzby sygnalizowal, ze chce zrobic kupe???? my tego nie cwiczymy w ogole!
jutro zareaguje inaczej - o ile pokaze oczywiscie :-)
dobra, ide go nakarmic i uspic, potem uspie Maksa i moze samej uda mi sie zdrzemnac..

udalo mi sie porzadnie zdrzemnac! uspilam Fiola ok 12.30, ok, godziny pozniej udalo mi sie uspic nakarmionego Mase na balkonie, po czym myslalam, ze Fiol zaraz wstanie.. a tu dal mi sie wyspac i dopiero wstalismy
bo jakos malo dzis wieje, a on w kombinezoniku.. ani rozebrac