reklama

mamusie grudniowe:)

hejosy

widze ze tu ruch jak na marszalkowskiej ;-)

ja dzis z psiapsiolami kupowalam gadzety na panienski wieczorek naszej bejbe :-D i rajd po chyba wszystkich gdynskich sexshopach (z Masa w wozku :rofl2: :-D ) jesu ale fajosko bylo :-D przymierzalysmy rozne przebrania, smakowalysmy zele itp ;-) mam pare pomyslow, ktore wprowadze w czyn we wlasnym domu, a raczej lozku :-D

sugar
, mow konkretnie :tak: no i gratki fajnych pracowych planow, ja na razie marze o karierze tylko ;-) ale jak juz zaczne, to... ;-) hehehehe, marzenia scietej glowy poki co... 3 lata studiow minimum jeszcze przede mna..

a, i wlasnie powiesilismy W KONCU jakies firanki w salonie, kuchni i w sypialni - znaczy sie w kuchni i salonie panele, firanki tylko w spaniowym.
fajno tak upiekszac domek :-) a z racji imprezy robimy generalne porzadki, upiekszanie wlasnie. i jutro bede wybierac fotki z sesji, co ja mialam w ciazy, no i z takich normalnych zdjec. mam do wypelnienia i zawieszenia 20 roznych ramek :-D
to tak zeby dom przypominal dom.. ;-)

buziaki!

reklama
Ilona u mnie jest Mama i chce jechać na tropikalne wyspy pod berlin
i właśnie nie wiem kiedy sobie zarzyczy ten wyjazd:dry:
wstępnie możemy się na piątek zgadać - gdyby jednak coś się zmieniło dam znać

idę coś wszamać

Sugar piątka:-(

cześć kochane...

Alicja ma mega uczulenie na niewiadomo co, wędlina ,świeże owoce, m.krowie, pomidory, czekolada....i co jeszcze sama nie wiem, jest zsypana krostami podajemy Zyrtex i wapno, smarujemy maścią i żadnych efektów:no:.... jutro dzwonię do lekarza co dalej robić bo to trwa już drugi tydzień....ile trzeba walczyć z taką uczuleniową wysypką:confused:?

a ja nie mam co wieszać na ścianach:dry:... chyba nie mam utalentowanych znajomych:-(

aenye no to może być ostro z takimi gadżetami....:-p

sugar jak dzisiaj....???

elou
Bruniasy dzis w przedszkolu do 15, odwalilam juz pranie i pozadki teraz zakupy bo wszystko sie konczy:happy:

cosmo nie wiedzialam ze chodzenie do prusa moze swiadczyc o madrosci:dry:
kiedys to byla bardzo dobra szkola, teraz juz nie:no: z tego co wiem to teraz poloczyli je z gimnazjum i podstawowka w zespol szkol, stara kadra odeszla na emerytury/poumierala:-( i po prusie... a tak szczerze to mnie a szkola wykonczyla psychicznie

sugar nie lam sie, glowa do gory!

agutka powodzenia w walce z wysypka!!

Helow babki :-)
U mnie gołe sciane :-D:-D do pwieszenia masa rzeczy zdjecia do wywołania puste ramki brak wiartarki ale sie moze niedługo zabierzemy za to :-D
Patrycja pokaz zdjecia z ciazy z sesji :tak: bom ciekawa strasznia
Suger głowa do pionu :tak:
Agutka współczuje wysypki u małej

Zrobiłam wczorak 10 słoików ogórkow korniszonych :-) to tak na wstep moich szalenstw przetworowych w tym roku :-) jutro bede robic ogorasy z tabasco szkoda ze nie pojem bo pewnie bede cycolic

Agutek, nawet do 3 tygodni, a nawet do 2 m-cy czasem może się utrzymywać. Ale po leczeniu w kilka dni powinno znikać. My używaliśmy fenistilu w kropelkach (3x po 5 kropelek dziennie) i zeszło w dwa dni. Może wcale nie byc od jedzenia, a od np. kosmetyków albo pieluch/chusteczek (czasem coś zmienią znienacka w składzie), albo wirusowe też. :happy:

Kasiu...a jak by to miało być wirusowe to jak myślisz można podać ten engystrol homeopatyczny, bo tą maścią Chlorochinaldin/ nie wiem jak się pisze ale tak się nazywa jak tabletki do ssania na gardło/ smaruję ją już 4 dzień i nie za bardzo działa:dry:, a ZYrtex już drugi tydzień i wapno też.......czy jakaś różnica w wyglądzie jest pomiędzy wysypką alergiczną a wirusową?.... bo np ona na brzuszku nie ma krostek głównie to rączki do łokcia+ dłonie i nóżki uda+ stopki a poniżej kolanek to mało co?... kurcze pierwszy raz cos takiego nam się zdarzyło:baffled:

reklama
O ja jaki tu ruch dzisiaj :-)
Mały własnie sie pluska z tatą :happy: a ja sie zabieram za kolacyjke bo mamy ochote na pełen romantyzmu wieczór świeczki i inne takie ;-) szkoda tylko ze bez winka , czas ucieka niedługo bedzie nas tłum dwójka dzieci do opanowania
buziam i spadam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry