Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj jak mi zadzwonił i powiedział to płakałam a dzisiaj myślę na czym można jeszcze zaoszczędzić w naszym skromnym budżecie i nie mam pojęcia. Zła jestem, bo jeszcze niedawno na nadgodziny chodził a tu nagle nie mają co robić. 

boskie masz dziecko 

Moze złapie mąż coś dorywczego. Nie martw się. Poradzisz sobie na pewno.
Po Pentaximie nigdy nic nie było, małego Pentaximem szczepie, o. Już nawet zamówiłam sobie szczepioneczki 
U nas też ostatnio życie pod hasłem permanentnego obciążenia u nas kredytówki, i tak pewnie będzie dopóki pracy nie znajdę.. ech.
I Mańki, Nonku, też
Uwielbiam dzieciaki jak zaczynają gadać. Piotruś również odkrył słowo "tupić" (kupić) i ciągle mówi że czegoś nie ma i tupić tupić!
A na studiach na pewno odżyjesz, trochę rozrywki. Mnie siedzenie w domu też słabo służy, już bym do pracy najchętniej poszła...tylko meczy mnie to, ze sie nie rozwijam, nic nie robie, kurcze, kiedys taka aktywna bylam, wszedzie mnie bylo pelno! ....., nie mam znajomych, same 'stare' i kochane przyjaciolki, z ktorymi zreszta sie widze 5 razy w roku, :-(
troche dol :-(