reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Buhahahahaha
No rozbawiłyście mnie tymi dowcipami:-D:-D:-D
No to i ja w duchu sportowym odnośnie ostatnich wydarzeń;-)

Jak ja zazdroszcze Nieistotnej, że ma juz wszystko za sobą....

hehe dziewczyny ale sie usmialam, widze ze nastroje przedporodowe fantastyczne :laugh2:

jeszcze troszke musimy sie pomeczyc, faktycznie koncowka ciazy jest do bani!

hehe
ale zasuwacie od rana ;-)
z tymi humorami tez tak mam
lepiej zeby mi nikt nie wchodzil w droge :-D
dzisiaj bylam na pobraniu krwi ale nie oddalam sikania bo z rozpedu rano zapomnialam zachowc troche do pojeniczka a potem jak na zlosc nic nie szlo hehe
takze pewie jutro rano zaniose :-p

Siedzi sobie ulomny chlopiec w oknie i patrzy jak sasiad pracuje w ogrodzie.
-sasiad, co robisz?
-nawoze truskawki.
aha....
za jakis czas
-sasiad co robisz?
-nawoze truskawki- odpowiada spokojnie
-hmm....
po chwili
- sasiad, a co robisz?
-nawoze TRUSKAWKI- odpowiada coraz bardziej zirytowany.
-aha- odpowiada "madrze chlopiec"
- ale co robisz?
Sasiad na maksa wk*****
-POSYPUJE TRUSKAWKI GOWNEM!
- aaaahaaaa, bo ja sypie cukrem, ale ja to jestem popier......

Witam wszystkie we "wspanialych nastrojach" U mnie tez nie lepiej. Mala cala noc nie spala. teraz nadrabia ja zreszta tez. Meza mialam przez weekend, tez mnie jego towarzystwo zmeczylo. Pogoda do d****. Ale ciesze sie, bo Marianka ma juz miesiac! Czas leci jak szalony.
Trzymajcie sie cieplutko!

reklama
100 lat dla Marianki !!!! :-):-):-)

A mnie coś dziś boli brzuch cały dzień, boję się, że to wątroba nie wyrobiła :no:
W każdym razie za około dwie godziny będę miała wyniki badań z rana... to zobaczę.

Kawały supersprawa!!!!:-D

Do góry