Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...
co godzinę potrafi jeść chociaż już powoli wydłużamy mu czas do 2-3H a je moje i modifikowane bo ja mam za mało pokarmu
... Raz góra dwa razy na dobę śpi po 3h a tak to różnie 30min. godzinka, półtorej 
i oczywiście ledwo oczy otworzy, poleży chwilkę minki postrzela i ryk że głodny jak by nie jadł nie wiem ile czasu.... a potrafi wciągnąć i 160ml no ale cóż nie da się niczym oszukać a chwilowo i tak mina wadze musi przybrać... jedno co mnie pociesza to że je więcej mojego niż mm chociaż z butli no ale zawsze lepiej tak niż wcale....
!!! Powiedz mu niech się rusza bo ciotka nerwowa czeka i czeka nie wspominając już o koleżance Oli i bandzie Kolegów 

!!!Mika, nie załamuj sie.... W ramach relaksu robię sernik gotowany... I chyba babę drożdżowa zrobię...