• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
A ja uwazam, ze jesli chodzi o chrzciny to juz nie te czasy, zeby dzieci w swiecace materialy ubierac. Choc spioszki to tez chyba za malo elegaockie. Wez jej kup bawelniana sukieneczke.
A dziewczyny, czy Wasze dzieciaki tez sie czasem preza przy jedzeniu?

Z dziewczynkami jest latwiej moim zdaniem jesli chodzi o chrzest bo rodzajow sukienek jest cala masa i nie trzeba takich strojnych kupowac. Z chlopcami gorzej bo poza garniturkami to nic innego sie nie kupi. Sama kupilam.mlodemu taki.garniturek ale nie jestem do tego stroju przekonana bo wolalabym cos bardziej na luzie.

U nas dzisiaj pierwsza od prawie 2 miesiecy pobudka na jedzenie tak wczesnie! Zwykle budzi sie ok 5 a teraz o 1.30. Ciekawe czemu.

Witam,

oj my 11 sierpnia szczepienia, juz sie boje bac bo 12 sierpnia wyjezdzamy nad morze :)

Dzisij bylismy na cwiczeniach - Mlody juz drugi raz dał mamusi ładnie pocwiczyc i nie przeszkadzal :) pobawil sie na kocyku godzinke i juz. A pozniej zrobilismy fotke do dowodu :) Ale normalnie z tymi dowodami to cyrk, no ale zdjecie musi byc. Teraz przysnał a ja mam chwilke na ogarniecie domu i na bb :)

My mieliśmy podobną sytuację 30 mieliśmy szczepienie a 31 lecieliśmy do Polski. Na szczęście nic się nie działo czego i Wam życzę :)

Marcia mam to samo, kupiłam ale zaraz jak do restauracji zawitamy i bedziemy po zdjęciach to go przebieram w "zwykłe" ciuszki. Mój od dwóch dni budzi sie miedzy 3 a 4, a nie jak było 6-7. Też nie wiem o co chodzi ;/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

MADZIOLINA ja sie skupiłam na eleganckiej białej sukience do chrztu,bo do komunii pewine w albie pójdzie a ślubu jej mogę nie doczekać:-D.moja sie nie pręży,jest skupiona żeby czasem jej ktoś butli nie zabrał i tylko na tym się skupia;-)

Marcia to prawda z tym ubraniem,z dziewczynką można jakoś wybrnąć,z chłopcem gorzej,chociaż widziałam raz chłopca w beżowych bojówkach i koszulce w kratkę do chrztu;-),ja jestem tradycjonalistka dla mnie musi być białe ubranko i tak dobrze bo dawniej były wielkie beciki ubrane koronkami i kwiatami;-).
Może pełnia była,u mnie noc masakra,mała po 1już butlę wciagła,mimo żo o 22jadłą i do rana pobudki co chwile:wściekła/y:

Moj tez marudzi ok 4 w nocy, ale smok i zasypia i budzi sie jak zawsze ok 7.
A jesli chodzi o stroj to ja tez ubiore elegancko, ale nie wiem, czy na bialo. Z tym, ze my zamiezamy chrzcic jak maly ok roczku bedzie mial to moze bedzie juz chodzil.

reklama
Witam :-)
I nie pospałam za długo, bo Kinga obudziła się o 6:30, poleżałyśmy jeszcze do 7. Ostatnio już budziła się tylko ;-) 2 razy w nocy, a dzisiaj coś jej się poprzestawiało.

Katjuszka wszystko zależy jakie to śpioszki czy pajacyk, rzuć fotki to podpowiemy. Jak nie chcesz falbaniastej sukienki to zawsze co innego możesz znaleźć.
Ja miałam komplecik - krótka, prosta sukieneczka i do tego spodenki Bez tytułu.jpg

Załączniki

• IMG_6528.jpg
    IMG_6528.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 63
  • Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 92

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry