Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

otem o 3, 6 i o 7 juz wstal

Padł przed 9, więc zabrałam się za malowanie paznokci z raci dzisiejszych bioderek....i lipa młody już się obudził....
Wczoraj zjadła na obiad cały słoiczek (przysłali nam z BoboVity) i to chyba nie był dobry pomysł.
Nie licząc szczepień byłam tylko raz jak małej odparzyło się dupsko.
A do tego doktor ma teorię, że głupotą jest z mojej strony przestrzeganie diety bez laktozy, bo to nie ma żadnego wpływu na dziecko i on pierwszy raz słyszy o takiej metodzie
I taka nowina kosztowała nas 100 zł i kupę nerwów.
Dziewczyny. Ja tak na szybko póki mała na cycu.
U nas te fatalne noce zaczęły się jak Emma miała właśnie około czterech miesięcy i trwają do teraz bez zmian a nawet jest coraz gorzej i gorzej. Przy czym Emmie ewidentnie coś dolega bo rzuca się i krzyczy po nocach że mam łzy w oczach jak na to patrzę. U nas normą jest od czterech do ośmiu pobudek w nocy. Zdecydowanie lepiej spała jako noworodek, a przecież nawet był okres jakoś jak skończyła 3 miesiące, że przez około dwa tygodnie robiła tylko dwie pobudki w nocy, jedną po pięciu godzinach, następna po około trzech.
A potem wszystko nagle się zmieniło.
Mam nadzieję, że chociaż u was to tylko przejściowy stan spowodowany skokiem/ząbkami.
U nas niby kupki lepsze ale dziś nad ranem Emma zrobiła jedną i w końcówce pojawiła się krew. Na dodatekama jakąś infekcje w pępuszku, jest zaczerwieniony i widać ropkę więc czeka nas znów wizyta u pediatry.
A wyników jeszcze nie mamy poprzednich badań.
Katjuszkaaa - takie pokasływanie + problemy gastryczne to może być refluks ukryty. Poczytaj i sprawdź z lekarzem.
Reszcie postaram się odpisać później jak tylko dam radę.

ale w efekcie końcowym wyglądał bosko przystojnie i był jedynym chłopcem więc się dodatkowo fajnie prezentował.
Ale natychmiastowa akcja-reakcja i już jest ok i to bez leków