Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no to podaję przepis na szarlotkę dla leniwych
1 szklanka mąka
1 szklanka cukru
1 szklanka kaszy mannej
2 łyżeczki proszku do pieczenia
200g masła - zamrożonego
6 dużych jabłek
cynamon
W misce mieszamy suche składniki, a tortownice wykładamy papierem do pieczenia. Bierzemy tarkę i na dno trzemy połowę masła na to sypiemy połowę suchych składników, potem trzemy obrane jabłka i posypujemy cynamonem, na górę znowu suche składniki i resztę masła na tarce. Potem do pieca na 50-60 min temperatura 180 stopni.
Ciasto jest przepyszne troche sie może sypać to zalezy od mąki ale plusem jest to ze mozna je podgrzewac w mikrofali i podawac z lodami a do mycia jest tylko miska i tarka![]()

Witam dziewczyny
Ancona- ja jutro też mam to USG z pomiarem przezierności karkowej , dowiedziałam się dopiero dzisiaj i mega strasiora mam, z jednej stronu sje cieszę ale jakis taki dyskomfort odczuwam non stop, normalnie cos jak przed maturą. trzymam kciuki za ciebie i za inne dziewczyny które maja wkrótce wizyty.
Wybaczcie że mało mnie na forum ale u mnie totalna nerwówa, mąż stracił pracę oszczędnosći zero no i teraz juz raczej nie mamy sie nad czym zastanawiać jeśli chodzi o własną firmę, nie mamy po prosty wyboru. niezbyt komfortowa sytuacja ale co zrobić. wróce do regulnego czytania jak tylko ogarnirmy sytuację.
padam