• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam tego pięknego słonecznego poranka :)
Milenko wszystkiego najlepszego dla córy, niech się zdrowo chowa :)
Mąż się wczoraj zeźlił na to że nie wysypia się do pracy poświęcił 2 noce na obserwacje i stwierdził że Małej jest chyba nie wygodnie i za twardo. Podłożył jej dziś na noc pod prześcieradło taką cienką długą poduchę i nie wiem czy to czy po prostu dobrą noc miała ale z 3-4 pobudek ( w najgorszym przypadku nawet co 30 min) miała 1 pobudkę o 3 i spała do 7,30. Przetestujemy jeszcze dziś.
Butków nie mamy dalej bo Mała ma wysokie podbicie więc sprawa okazuje się nie taka łatwa.
Madzik super ten rowerek, myślałam o takim cudzie ale troszkę się boję że córci się nie spodoba, bo to wybredne takie że hoho.

DJMka z tym uchem u nas to jeszcze włosy dłuższe mogą niby być ale po tym jak Pani doktor nas zbagatelizowala i na weekend szukałam w panice lekarza bo dziecko cierpialo to stwierdziłam, że przebadam mu te uszy. Maly dostał drgawek od gorączki a niezawodny termometr bezdotykowy nie wskazywał wysokiej temperatury dopiero zwykły termometr pokazał 39,5 i rosło. Ale teraz mamy to za sobą i broimy jak trzeba :) A swoja droga ząbkowanie mnie wykończy a napewno lekko nadszarpnie- tyle sposobów i specyfikow a nic nie działa. Ps. Wiem ze Emma byla pierwszą solenizantka ;) ohhh dzieciaczki rosna ale nam sie macierzyńskie kończą i co teraz ?:szok:

Buziaczki dla kolejnej marcowo - kwietniowej solenizantki:tak:. Rośnij zdrowo i szczęśliwie.

Myszka ano kończą się macierzyńskie, ale to chyba od początku było do przewidzenia nie?;-)

Sto lat :) sto lat :) Milenka :-)
dla mamusi dużo pociechy i spokoju :-)

Moje dziecko popatrzylo dziś na mnie jak na debila ;-) niezłe ziolko mi rośnie, nie ma co. kilka dni jakoś odpuscilam książeczki i pokazywanie zwierzątek. Dziś wzięłam i sobie myślę pewnie nic nie pamięta. A ona pokazywała wszystko bezbłędnie i w pewnym momencie patrzy na mnie a w oczach widzę "matka ale ty głupia jesteś, nie wiesz co jest co?!";-)

nocka standard, lewa górna jedynka wykluta, ale to nie koniec bo ręka cały czas w buzi.. Teraz drzemka, a potem spacerek.. Wczoraj jak jej jedzenie gotowalam to tak spalilam garnek i jedzenie jak jeszcze nigdy w życiu..smród niemiłosierny był :-(

Milenko wszystkiego najlepszego dla corci!!! Zdrowka i radosci.

U nas nadal goraczkowo, tak srednio co 5-6 godzin ma ggoraczke. I nadal nic poza tym, wiec mam nadzieje ze to juz ostatni dzien goraczki. Wymeczy sie biedak. Teraz probuje go uspic a na 11 lece ze starszym do dentysty. To bedzie jego pierwsza wizyta.

Milenko - sto lat, wielu szybkich postępów i małej ilości marudzenia dla naszej Milenki!

Wiśniowa - a nie masz gdzieś w pobliżu sklepu w którym ten rowerek stał by złożony. My pierwsze wypróbowaliśmy SmarTrike właśnie jeżdżąc po sklepie, bo faktycznie szkoda by wydać dość spore pieniądze a dziecku się nie spodoba taka jazda.
Pomysł z poduszką warty dalszego testowania. Może mała jest jak księżniczka na ziarnku grochu ;-)

Myszka7 - zawsze można pomyśleć o powrocie na pół etatu jeśli finanse pozwolą. Tak zrobiłam i jakoś leci.

Viltutti - ozłociłabym tego, kto mi powie czemu jedne noce tak się różnią od drugich, skoro przynajmniej teoretycznie nic dziecku nie dolega.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry