• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Magda jak się ciesze ze to napisałaś :-) przepraszam za bycie wredna w tym momencie ale podniósł mnie na duchu Twój post :-) k je cały dzień rzadkie kaszki na nutramigenie.. i to akurat jej wchodzi. Ale jak słyszę tekst ze zglodnieje to zje to mam ochotę takiego inteligentna walnąć. 6 godz kilka razy ja trzymałam i nic to nie dało. Poza tym ze jak w końcu dorwala butle to aż się krztusila.. Dziś zjadła wyjątkowo dużo kurczaka i marchewki, pewnie chciała mi wynagrodzić to ze wczoraj się znowu przez to niejedzenie uryczalam.. No ale i tak poprawiła 120 mleka.

MadzikM właśnie zglebiam ten Enfamil tylko ze ja w sklepie widziałam tylko 1 i wg info na necie nie ma 2.. chyba musze zdobyć fakultet z mlek i żywienia dzieci i olać tych lekarzy bo zamiast pomóc szkodzą młodej na brzuch a mnie na psychikę :-(

reklama
Salcia witaj z powrotem. Zastanawialam sie ostatnio co u Ciebie i sie odezwwalas :) Pisz czesciej.

Moj Mlody osluchany i na szczescie wszystko gra a raczej nic mu nie gra ; P
Mam tylko zapowiedziane utrudnienia w nocy ale to luzik bo jakto mowia wyspac mozna sie po smierci...

U nas noc słaba. Generalnie nie ogarniam od czego zależy, że jedną prześpi z jedną pobudką na jedzenie a innej będzie jęczał co pół godziny :baffled:
No i ja zdechlak w dalszym ciągu.

Milenko najlepsze życzenia dla córci

2vb1o4m.jpg

Wow juz sie zaczynają pierwsze urodzinki :) Sto lat dla malych solenizantek:-) U nas nocka nawet ok. W sumie chyba nawet 1 pobudka tylko byla i wstal o 6:50, wiec gdyby nie moje gadulstwo w nocy to nawet wyspana bym byla hi hi hi. Mlody po zapaleniu ucha dalej się za nie chwyta wiec szukam layngologa z podejściem do dzieci i mam z tym nie lada kłopot. Ten lekarz ktorego znam ma terminy dopiero na maj. Uciekam bo książę sie znudził i kombinuje z brojeniem. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry