magda1978
Fanka BB :)
Truskawkowa 3 pralki
Od sąsiadów pranie zgarnęłaś?;-)
U mnie dziś leniwie. obiad mam, posprzątałam wczoraj. Rowery w parku zaliczone, teraz E drzemie, potem na festyn na pożegnanie wakacji idziemy.
Dziś jeszcze cieplutko, ale od jutra już 17 st tylko ma być. Zaraz zaczniemy narzekać na zimno, zwłaszcza, że wszędzie jakąś hardcorową zimę przepowiadają.
Miłego weekendu
Od sąsiadów pranie zgarnęłaś?;-)U mnie dziś leniwie. obiad mam, posprzątałam wczoraj. Rowery w parku zaliczone, teraz E drzemie, potem na festyn na pożegnanie wakacji idziemy.
Dziś jeszcze cieplutko, ale od jutra już 17 st tylko ma być. Zaraz zaczniemy narzekać na zimno, zwłaszcza, że wszędzie jakąś hardcorową zimę przepowiadają.
Miłego weekendu
no ale czego się nie robi dla chwili spokoju. Ja idę nadrabiać prasowanie póki śpi bo w tygodniu znowu nie będzie kiedy. Starszak szkołę zaczyna codziennie 11.45 na przemian z 10.45 do tego dwa razy w tygodniu przed szkołą basen i po południu po dwa razy judo i piłka nożna tylko środa luźniejsza w międzyczasie odrabianie lekcji i ogarnięcie młodszego który wszelkich spraw nie ułatwia. Też chcę żeby się z nim bawić albo na rączki (wczoraj go ważyłam ma 14kg) jest kochany tylko taki psotnik że przydałaby się dodatkowa para rąk i oczu ;-) Wieczorem padam razem z chłopakami