milenka30
Fanka BB :)
Witam z kawką.
Dałam mojej butlę z piciem,smocze 1 i się znęca nad nim to mam chwilę spokoju.
ANCONA w tamtym roku był taki serial o sprzedaży dzieci od chorych matek na aids ale gubiłam się taki zamotany i też mnie wciągnął.Ten też będę raczej oglądac
TRUSKAWKOWA moja rano słowa nie mogła powiedzieć,akcja inhalator,syropy,tantum i jest lepiej,jak do jutra nie polepszy to antybiotyk ttylko zostanie
Dałam mojej butlę z piciem,smocze 1 i się znęca nad nim to mam chwilę spokoju.
ANCONA w tamtym roku był taki serial o sprzedaży dzieci od chorych matek na aids ale gubiłam się taki zamotany i też mnie wciągnął.Ten też będę raczej oglądac

TRUSKAWKOWA moja rano słowa nie mogła powiedzieć,akcja inhalator,syropy,tantum i jest lepiej,jak do jutra nie polepszy to antybiotyk ttylko zostanie

no to w samochód i powiozłam go do szkoły. Rzeczywiście pierwsza klasa miała tam lekcję i jeszcze dwoje dzieci stało w drzwiach bo nie wiedziały jak się do wieszaków dostać. Pani to jakaś kretynka widzi że dzieci stoją to powinna im umożliwić przebranie się. Wzięłam K za rękę postawiłam na środku tego kółka i na spokojnie pomogłam mu się przebrać oczywiście panią i dzieci z 1kl potraktowałam jakby ich nie było. Ciekawe co by było jakbym zostawiła K w szkole i gdzieś dalej pojechała a on by wrócił bo jakaś pipa prowadzi lekcje w ich szatni mają swoją to won. No i taką przygodę mieliśmy rano ;-)