• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Chorowitki - zdrowia dla Was!!!

Katjuszka - u nas cienki pajac i śpiworek. Chłopcy się tak rzucają w nocy, szczególnie J że po 5 min byłby odkryty. W pokoju mają 22-23 stopnie.

Auliya - super wieści! Ciężko uwierzyć że już prawie na finiszu jesteś!!!

reklama
Wieści z pola bitwy z zarazkami: ja i młody co raz lepiej. Nawazniejsze ze pije i nie wymiotuje. Zjadł marchwianke i chlebek z masłem, pije już bez kłopotu. Niestety priobiotyku za nic nie chce wziąść do buzi, jutro zakupie Witamilki z dozownikiem - może to sie u nas sprawdzi.
Najadlam sie dzis rano strachu za wszystkie czasy. Kamień z serca mi spadł jak zobaczyłam mokra pieluche i jak już zaczął jeść.
W naszej durnej przychodni pewnie stwierdza, ze nie ma przeszkód do szczepienia czwartkowego. Pośle ich na drzewo ... jak chcą niech sanepid powiadomia, że wyrodną matką jestem.

Katjuszko u nas problem z odkrywaniem tez zniknął po zakupie kolderki z minky. Ale to bylo zimą teraz już mu sie chyba znudziła i czas na zakup nowej :) bo fika nogami ze ho ho.

Ide spać bo noc dluga a do naszej ekipy dołączył Tato tzn. jak to określiła któraś z Was " on walczy o życie".

Mika trzydniowka może się powtarzać. Mój synek mial 2 razy i lekarka mnie oswiecila, że różne wirusy ja wywołują. Doczytalam i faktycznie tak jest.

Katjuszka Julko śpi w piżamce bez stópek i też notorycznie się odkrywa. Jemu jest z tym dobrze, ale ja nie śpię całymi nocami, bo tylko biegam go przykrywać. Meszek u nas też się pojawił.

Zaciekawiła mnie kołderka, o której piszecie więc chyba się na niej skuszę.

Myszka dobrze, że już trochę lepiej.

Mika a wysoka jest temperatura?

Truskawkowa jak teraz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry