• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Katjuszko jakoś mi ciężko uwierzyć, że tylko miesiąc został. Ale łatwo się mówi patrząc z boku :blink:
Milenko ja Cię rozumiem, bo też tak mam że ciuszków nigdy za dużo.
Sama ostatnio nic nie robię tylko siedzę na allegro, a może coś się trafi. Upolowałam małej kurtkę zimową, taką na co dzień, bo ta od kombinezonu jasna i tylko na wyjścia się nadaje. Jak przyjdzie to zobaczymy czy naprawdę ładna, szkoda nie będzie bo kosztowała 15 zł, no 25 z wysyłką.

Katjuszka a może te butki ma na styk i dlatego marznie jej nóżka, bo buty zimowe powinny być na tyle luźne, żeby można było palcami ruszać inaczej stopa marznie.
Co do spodni to mają być dresowe z Lidlu, 2 pary za 26 zł, chyba się skuszę :rofl:
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=51504

Moja ma większość ciuchów z Pepco i jestem zadowolona. Co prawda zdarzają się szmatławce, ale to widać na gołe oko z jakiego materiału. No a cena to duży plus :blink:

Milenka fajna bluzeczka.

Katjuszka, ale ten czas zleciał.

DJMka, Truskawkowa współczuję kłopotów ze starszakami. W święta miałam okazję przyjrzeć się swojemu chrześniakowi, więc mniej więcej wiem o czym mówicie.

U nas też dzisiaj zimno, ale wybrałam się na z Julkiem na godzinny spacer, bo i tak musiałam zakupy zrobić.

reklama
Cześć :-)
Ja tylko na chwilkę. wyjechalismy a zima wkroczyla pelna para a ja tak chcialan M pokazac snieg. Moze jwszcze troche mrozow bedzie i sniegu jak wrocimy.
Co do starszakow to wspolczuje. Ja nie wiem jak to bedzie i mam nadzieje ze przekdziemy łagodnie te ciezsze chwile :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry