• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dzisiaj muszę pochwalić mojego F bo w kościele zachowywał sie bardzo przyzwoicie, pomijając fakt, że rozbawił pół kościoła do łez to już inna bajka. Była zmiana warty przy grobie i F krokiem defiladowym wyszedł za żołnierzami z Kościoła, potem na rypnął na kolana i szedł do krzyża [emoji854]wesoło było ale przynajmniej nie ryczał i nie darł sie "ja siam".

Zdrówka dla chorowitków.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Wyrobiłam się ze wszystkim, teraz chwila relaksu.

Rila i co postanowione? Zostajecie w domu? Szykowałaś coś?

Madzik zdrówka. Mnie kaszel męczy i to najbardziej w nocy.

Katjuszka oby więcej było takich nocy.

Kinga dzisiaj w kościele grzeczna była, ale to 10 minut więc dlatego.
Jutro jak pogoda dopisze to pójdziemy postać na dworze.
Mała już można powiedzieć, że zdrowa. Na dwór wychodzi codziennie, tylko 1 dnia choroby nie była.

Jak już może zauważyłyście twarda ze mnie sztuka i jak coś powiem to rzadko zmieniam zdanie. Nic nie przygotowuję i nie idziemy jutro nigdzie! Temat zamknięty i generalnie nawet nie pomyślałam żeby to ponownie przedyskutować.
Dziś byłam rano u rodziców więc M robił swoje a potem po drzemce on pojechał do swoich rodziców a ja przez 3h robiłam porządki u chłopaków w szafach i zabawach, potem odkurzanie, prasowanie i pranie, itd i teraz czekam na ich powrót. Ledwo żyję ale przynajmniej w końcu zrobiłam to co id 2 miesięcy chciałam!

Katjuszko ciesze sie ze nocka lepsza.
Dla chorowitek duzo zdrowka, oby szybko minelo.
U nas kościół tez jakiejs furory nie zeobil. Bardziej inne koszyczki do swieconki byly w zakresie wiekszego zainteresowania. No i szykowanie naszego koszyczka i pisanek :-)

Dziewczyny życzę Wam SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIAT W GRONIE NAJBLIŻSZYCH
2d1a72c706d4116826a42a23707712c6.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry