• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja właśnie po szczepieniu Z na spacerze. Grzeje nieziemsko. W krótkim rękawie siedzę. Klara gania jakby ją ze smyczy puścił ;-)

Edysiek współczuję tego czegoś. Masakra. K się wczoraj przypiekla i ma na buzi wysypke od słońca plus musiało ją w nocy swedziec bo się drapala i wygląda jakby w jeżyny wpadła.

Co sądzicie o szczepieniu przeciw odkleszczowemu zapaleniu mózgu? Kurcze ja nawet na moim mini ogródku mam kleszcze :-(

Katjuszka rozważałam przy starszym, bo pies do domu nam kleszcze targa. Lekarka zaleciła chyba ok. 3 lat, ale nie szczepiliśmy.
Ja z Młodą muszę na bilans się wybrać. Dodatkowo będzie miała szczepienie przeciwko ospie.

Chyba jej to nie swędzi, bo się nie drapie, tylko ta wysypka jest aż gorąca w dotyku.

Katjuszka
ja nie zamierzam szczepić, chociaż u mnie już jest dziadostwo, ostatnio kot miał.
Co do kota, to już się puściła i rodzina nam się powiększy :-D Jednak to było zamierzone, zostawimy jej jednego kotka a potem ją wysterylizujemy.

Jestem i ja [emoji6]

Pogoda faktycznie rozpieszcza, słonecznie, ciepło aż cieżko Filipa sciągnąć do domu na jedzenie. Właśnie jedzenie - juz jest troszku lepiej ale szału nie. Pije to najważniejsze. Są tu jeszcze smoczkowe dzieci czy tylko mój został [emoji15]. Postanowiłam, że jak wyjdą wszystkie piątki to żegnany smoczek bo teraz widzę, że mu ulgę przynosi jak go gryzie bokiem tymi piątkami.

Wczoraj miałam wychodne [emoji6] wiec trochę relaksu [emoji23] chociaż sie kompleksów człowiek nabawił [emoji20]ale to juz gdzie indziej.

Kleszcze - kurde ledwo po zimie a kot juz z "broszkami" chodzi. Zima prawie znikoma i dziadostwa nie wymroziło.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Edysiek oby leki pomogly.
Katjuszka u nas w rodzinie byl przypadek zapalenia opon mózgowych od kleszcza, ja zamierzam zaszczepic ale ok trzeciego roku zycia. My na dzialce czy po lasach z M biegamy wiec chce miec pewnosc ze jest pod tym katem zabezpieczony :-)
Ja w pracy dzisiaj.
My juz smoczek wywalismy pod kazda postacia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry