• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas smoczki tez są. Do spania. Jeden do buzi drugi do ręki. Nie zabronie skoro Z tez ma. A i przy zębach potrzebne.

Szczepić po roku już można. Szkoda, że na borelioze nie ma :-(

reklama
Katjuszka na wykryta wczesnie borelioze wystarczy odpowiednia antybiotykoterapia. Z zapaleniem opon mózgowych juz nie jest tak latwo. Moj kuzyn lezal ok dwa miesiące w szpitalu z czego polowe w spiaczce. Nie wiedzielismy czy w ogole przezyje.

U nas też smoczki do spania, ale i tak ubolewam że jeszcze są. Ciężko widzę ewentualne pożegnanie się z nimi. Chłopcy są od nich uzależnieni.

Słońce u nas piękne i 18 stopni. Maluchy przed drzemką byli na spacerze z babcią i prababcią , bo ja nadal dochodzę do siebie. Jestem na L4 tylko nie wiem do kiedy. Jutro idę do kontroli i mój chirurg twierdzi że po takim zabiegu to spokojnie 2 tygodnie powinnam odpoczywac ,tylko chyba bardziej w pracy "odpocznę".

Edysiek- najgorsza ta niewiadoma. Dobrze że K nie cierpi i jej to nie drażni. Oby szybko minęło!

Mika- kolejną dietę mogę poradzić. Usuwasz zęby i nie możesz jic jeść, tylko płyny przyjmujesz. Ja już poniżej 50kg ważę więc oby lato szybko przyszło to chociaż w stroju się jakoś zaprezentuję. Tylko cycki muszę zrobić, bo też zmalały :rofl:

Rila mi by się przydała taka przymusowa dieta. Chociaż przez to chorowanie małej mało co jem.
Wysypka troszkę zbladła, ale szału nie ma. Do tego ciągle ma temperaturę w granicach 38. Albo spała, albo chciała leżeć wózku lub u mnie na rękach. Tyle, że obiad nawet ładnie zjadła.
Też idę zaraz spać.

Rila - no właśnie , ale to niesprawiedliwe my jak chudniemy to cycki pierwsze, a facetom jakoś pisiory nie chudną [emoji85]

Edysiek - bidulka wymęczona temperaturą, oby juz jutro było lepiej [emoji110]

F pierwszy raz usnął na siedząco ze zmęczenia. Pół dnia spędził u sąsiadki, pózniej przyszła koleżanka z córką, one poszły przyszła sąsiadka z synem. F z nadmiaru tych wrażeń, biegania , skakania i wygłupów zasnął podczas kaszki. Widok bezcenny hehe

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mika - udokumentowałaś to?

Edysiek - biedna Kinia.

Katjuszka - oj chciałabym tylko szczękościsk i dwie szyte rany trochę utrudniają zadanie.

Mika - miałam na myśli F nie pisiory i cycory :rofl:

Edysiek oby antybiotyk pomógł.

Miałam więcej napisać ale tylko doczytałam co tam dzisiaj naskrobałyście i idę spać. Padam na pysk wyszliśmy dzisiaj z domu o 10.00 a wróciliśmy o 21.40 mam dość wszystkiego..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry