• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Djmk to oby sie nie zarazila.

Edysiek wszystko zalexy od sytuacji,ja wiem ze jest rodxina do ktorej syn na bank za jakies 3lata nie bedzie jezdzil z nami.Bo juz tam sie nudzi i zawsze pytanie a co ja tam bede robil.Cala wizyte dziecko siedzi za stolem,nie ma tv,telefonu i po prostu sie nudzi bo tematy rozmow go nie intetesuja.Mi przeszkadza i drazni jak taki nastolatek siedzi jak mruk i klepie na telefonie pod stolem.To brak szacunku dla gospodarzy bo pokazuje ze go towarzystwo nudzi,dlatego lepiej niech zostanie w domu na te 2-3h
Nie wspominajac ze np 16latek kuzynki weekendy ma dla swojej dziewczyny bo ona jest nr 1 a rodzice duzo dalej.Hormonow nie oszuka:rofl2:

Ale wiadomo jak sie jedzie gdzie dzievi/mlodziez siedza w innym pokoju to jak najbardziej sam chetnie jezdzi.bajka tv,xbox ot takie spotkania rodzinne

Ostatnia edycja:
Pewnie zależy jaka to rodzina tzn czy bliska. Ja utrzymuje kontakty tylko z najbliższą czyli z rodzicami i braćmi więc będzie jeździć. Ostatnio jak u brata byliśmy a on dzieci w domu nie ma to włączył jak grę na konsoli i sam się cieszył

Agunia dałam jej dwa razy i tyle że noc przespała. Nie dawałam więcej, bo skończyły się te jej histerie i nie widziałam sensu. Ale nie sądzę, żeby to było po tym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry