Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-) można mnożyć sytuacje. Jakoś nie do końca umiem jej odpowiedzieć, bo moja mama też się wtrącała, ale jej mówiłam prosto z mostu, co myślę i koniec.Pochodzę z Kołobrzegu, a mieszkam w Częstochowie stąd tak duży dystans.
A za 20 lat będę wylewać swoje frustracje na bogu ducha winnej kobiecie, która na pewno nie będzie potrafiła odpowiednio zadbać o mojego synka, że już o wnuach nie wspomnę :-) Tradycje trzeba kultywować, a tradycja złej teściowej jest stara jak świat :-)

Jotemka super ten filmik, az lezka w oku sie zakrecila.
Dagmar oni tak juz kilka miesiecy Ci mowią, bądżcie dzielni Ty i Dzidzius i bedzie wszystko dobrze. Im dłużej się uda tym lepiej, już jest niezle! Cały czas trzymam a Was kciuki
marcia Ty idz na to zwolnienie i nie martw sie o prace - w koncu jak sie rozchorujesz na dobre to tylko bedzie na Twoją niekorzysc. A synek jak czasem bajki pooglada to nie zaszkodzi - i tak dobrze ze bajki go na tyle potrafią zafascynowac i sie szybko nie nudzi , to mozesz chwilke sobie odpoczac.
Marcia- zdrówka dla Ciebie, bierz wolne i wykuruj się w domu bo jeszcze sie to w cos powazniejszego rozkręci.
Dagmar- a ty już po wizycie? to dzisiaj Ci tak powiedzieli? a nie ma takiej opcji żeby teraz starali się ta spirale wyciągnąć?
Magda8805- trzymam kciuki za wizytę, i za inne dziewczyny tez. I oczywiscie czekamy na relacje.
Edysiek- ja obecnie mocniejsze kopniaki czuje z prawej na dole-wnioskuję że to nóżki tak maleństwu wierzgaja po lewej u góry czuje takie delikatne muśniecia. i to by sie zgadzało bo na ostatnim UsG tak był dzidziuś ułozony, wcześniej czułam na odwrót. Za to prawie nic nie czuję po środku brzucha
Truskawkoa M.- pewnie Ci przykro tak być zepchnieta na drugi plan ale te teściowe juz tak mają. Moja teściowa niby sie ucieszyła z ciaży ale wiem ze wolałaby żeby to jej córka była teraz w ciąży (oni maja 7 letnią córke i szwagier nie chce kolejnych dzieci a szwagierka chce i to bardzo) Każdy bół głowy czy gorsze samopoczucie szwagierki a teściowa zaraz "moze w ciaży jesteś?" Mi w całej ciazy 2 razy zapytała sie jak sie czuje? ogólnie ja i Alan mało ja obchodzimy ale jak przychodzi co do czego to przed kimś zrzyna najlepszą babcie na świecie, Do wnuka nie przychodzi wcale więc i ja przestałam chodzić, czasami z meżem sie wybiorę sama rzadko.
I więcej nie pamiętam, wybaczcie ale mój mózg słabo ostatnio działa "zawieszam sie" w połowie drogi do miasta i nie wiem po co właściwie idę do tego miasta
A ja dzisiaj tak od niechcenia weszłam w dział dziecięcy w H&M i oszalałam. Chłopięcych ciuszków nawet nie ogladałam bo mam ich cała mase ale dziewczęce boooże co za słodkości.
dziewczyny, a Wy juz kupujecie dzieciaczkom? ja juz bym nakupowala dla maluszka, ale nie wiem, czy nie za wczesnie...
co myslicie?
Hej dziewczyny, bylam bez neta kilka dniamam nadzieje, ze u was wszystko ok :-) Ja dzis zrobilam pierwszy zakup dla maluszka - kolyske :-)
No smiech śmiech. teraz już też mnie to śmieszyHa pewnie, że sobie poradzę,a jeszcze na przekór będę mówiła jak to jednak łatwo z 2 dzieci
Z tego miejsca pozdrawiam wszystkie teściowe;-)
Narzekajcie, narzekajcie... za 20 kilka lat będę tu nasze synowe psioczyły na nas ;-)
hej!
ale sie napisalyscie!
piszecie o tesciowych, ja na swoja nie moge narzekac, jest super! tak zreszta jak moja mama dla mojego meza! ja mysle, z bede nawet chciala, zeby mi pomogla, nie bedzie sie wtracac, bo ona nie z takich, wiec w tej kwestii mam dobrze :-)
Powiem Wam, ze coraz bardziej sklaniam sie ku zwolnieniu w pracy, mimo, ze jakos nawet moj Dyrektor stara sie byc mily i nie zawalac mnie milionem obowiazkow, to i tak mam duzo strasu, czekam tylko jak mi dadza normalne umowy- kiedys tlumaczylam, podobno od 1.12 maja mi dac i wtedy fru!!! choc pewnie do konca roku pobede :-)
Apropo ruchow tez juz czuje, ale nie takie kopniaczki, tylko raczej takie pekajace babelki.
A jeszcze jak w pt na usg zobaczylam malego jak sie przekreca i fika to sie zakochalam!
dziewczyny, a Wy juz kupujecie dzieciaczkom? ja juz bym nakupowala dla maluszka, ale nie wiem, czy nie za wczesnie...
co myslicie?
Eh kobitki no to nas rozlozylo. Maz wrocil do domu i tez ledwo zipie tak jak ja. Tylko on ma jeszcze gorzej, bo akurat teraz maja robote na zewnatrz. Podobno wszyscy pracownicy u nich przeziebienie. No ale caly dzien pod golym niebem i nawet nie maja pomieszczenia gdzie moga sie ogrzac, zjesc cos, wypic ciepla herbatke, wiec sie nie dziwie. Ja mam takie fale, chwile mi lepiej i mam wiecej sily, a zaraz znowu czuje wielkie oslabienie i bol gardla. Teraz leze juz grzecznie pod kolderka i sie grzeje. I rozmyslam o jutrzejszej wizycie. Chyba poraz pierwszy sie nie stresuje tak bardzo. Oczywiscie mysle czy dzidzia rozwija sie prawidlowo, czy wszystkie narzady sa prawidlowe, czy rosnie odpowiednio. Ale obecnosc wyraznych juz kopniaczkow i brak bolow brzucha czy innych dolegliwosci znacznie mnie uspokaja. Chociaz dzisiaj mnie troche zaniepokoil moj brzuch, ktory zrobil sie nagle okropnie twardy. Lezalam wtedy, przeszlo po jakims niedlugim czasie. To mi przypomnialo o moich okropnych skurczach macicy z poprzedniej ciazy. Mam nadzieje ze nie beda sie powtarzac, a jesli juz to sporadycznie.