Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

I dupa.........byłam na spacerze i stwierdzam, że jest to na chwilę obecną nie lada wyczyn!!!!!! No plecy mi wysiadły.....nie jest to jakiś tam sobie ból, bo mając skoliozę lędźwiowo-krzyżową ból pleców to dla mnie codzienność.....ale ból w okolicach odcinka piersiowego to nowość, która ogranicza mnie ruchowo.........a tyle sobie na jutro zaplanowałam....![]()
Witam się niedzielnie
Na całe szczęście noc miałam przespaną gorzej było wieczorem ból zęba pojawił się z po trójną siłą myślałam że zwariuje wrzeszczałam i płakałam jak zadzwoniłam do centrum stomatologi to wysadzili mi 500 zł za wizytę no myślałam że walnę . Ale jutro jestem umówiona do swojej więc mam nadzieję że mi coś poradzi ale boje się jak nie wiem co
No i dzisiaj z P wstawiliśmy 3 pralki prania i bierzemy się za prasowanie .
No i pojechaliśmy do sklepu na zakupy dla małej czyli prawie cała wyprawka już gotowa :-):-)
ja zrobilam wczoraj zamowienie dla siebie do szpitala, ale nie kupowalam zadnych nakladek, nie slyszalam o czyms takim, najwyzej dokupie :-)
A mam pytanie do dziewczyn znajacych sie na aparatach fotograficznych.
Chce kupic aparat, tylko nie zwykla cyfrowke, tylko cos w stylu lustrzanki lub cyfrowko lustrzanki, mala, poreczna, robiaca super zdjecia, ale niedroga, hehe nie znam sie stad ten opis...
nie pytaj dziadków.
Moja mam mi mówi, że Lusia t świnia i prababcia by na zawał zeszła jakby to słyszała :O
Tym razem mam to gdzieś- nam się podoba
Ja we wtorek mam tego lekarza z Jonaszem na oblatów a ty co robisz?
spadaj i to w podskokach- odpocznij i wtedy napisz
Laski ważne pytanie.
Lusia będzie 2 tyg przed czasem.
Mylicie, że powinnam już poprać rozmiar 62, czy zdążę jak się urodzi?