Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

W nocy ze 2 razy na śpiku ide do wc i dalej śpie

O cuś takiego: Wiesiołek, kapsułki, 72 szt. - Portal Dbam o Zdrowie Warto zaopatrzyć się w większą ilość wkładek bo oleiste to i wycieka

ten katar Mnie wykończy ! Mąż o 2 w nocy jechał do apteki bo tez chory a skończyły się mu krople do nosa i zasnąć nie mógł więc wkurzony pojechał, kupił i śpi jak dzidzia jeszcze :-) a ja co 2 h pobudka gardło suche, nos zapchany aaaaaaaaaaaaaa 
na 12 KTG jestem ciekawa czy coś tam wyjdzie czy jeszcze nie, ale w nocy brzuszek trochę pobolewa jak wstaję do WC no nic zobaczymy :-)
czekamy na wieści :-) 
To mu powiedziałam, że jak chce to mogę jechać najwyżej dziecko tam się urodzi. Był bardzo zdziwiony jak mu powiedziałam, że teraz to już może być w każdej chwili i lepiej nigdzie się nie wybierać. Chyba coś tam do niego dotarło, stwierdził tylko że na razie niech siedzi w brzuchu i nie wychodzi.