Dziewczyny szalejecie

jiz wczoraj zaczelam was nadrabiac, dzisiaj juz od 13 siedze, odpoczywam i czytam, dopiero teraz skonczylam
I polowe juz nie pamietam...
Aneta, kciuki za dzisiejsze usg!
A i witam nowa mame:-)
I z mierzeniem brzucha, wczoraj mierzylam i przy rozmiarze 44 mam 116 cm... dzisiaj mialam ta diete wprowadzic ale nie wyszlo, za duzo zalatwiania bylo itp juz dzisiaj dalam sobie z tym spokoj.
Snieg.... ojej dzisiaj dopiero kurtke sobie kupilam, ale taka ciepla ze az aie spocilam pod nia, a mialam na sobie tylko tunike

no i caly dzien wieje jak nie wiem i nie chce mi sie z domu wychodzic. Jutro ide na glukoze i samochod ostawiam do mechanika, ciekawe ile czasu bede bez samochodu...
Szyjka.... tez nie wiwm ile ja mam cm, badal mnie tylko recznie i nie wiwm na czym stoje
No i dzisiaj dostalam trzy reklamowki ciuszkow, nie bede juzz kupowac. Brakuje mi wozka, lozeczka, pampersow, smoczka, termometr, poscieli no i wiadomo ze chusteczki i inne takie drobnostki
Co jeszcze? Nie pamietam, przepraszam...
Edit. Mam malowanie w pokoju i to katorgi sa przeogromne. Wszystko i nic, doczekav sie nie moge kiedy to sie skonczy. Moj sam robi malowanie i remont lekki a ze jest w domu tylko na wekeend to caly tydzien to tak stoi... a ja musze sie zaczac oszczedzsc bo brzuch mnie za bardzo boli....