reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mam cały kosz prania ubranek Małej, niektore juz wczesniej uprałam, sa juz w komodzie :-)

Idę ziemniaki obierać, mam kotlety mielone wiec obiadek prawie gotowy :-)

Secreto ja nie mam rodziców i nikt! sie nie pyta jak sie czuje, oprocz mojej siostry :-( czasami sąsiadki......

Nieznajoma
ja mam cały czas więcej, od poczatku mam mokro w gaciach..............

reklama
nieznajoma to normalne, ja muszę wkładki co 2 h max zmieniać jeśli to nie jest wydzielina "serowata" taka jak np. przy grzybicy to jest wszystko dobrze

alesia ale oni praktycznie w ogóle nie dzwonią a jak dzwonią to się tylko martwią czy Pawełek głodny nie jest i czy np. gotuję itd.. nie o to chodzi żeby dzwonili codziennie tylko wiesz dali jakikolwiek znak, że się cieszą że będą dziadkami ... ja tylko słyszę jak teściowa mówi, że jak ona była w ciąży to wszystko robiła...i jeszcze pracowała to ostatnich tygodni.. ja nie lubię się nad sobą rozczulać robię w domu tyle ile mogę czasami nawet więcej, potem to odcierpię ale no niestety nie wszyscy w ciąży czują się jak Kasia Cichopek czy Ania Mucha

Ostatnia edycja:
nie nie to taka wodnista wydzielina.. i ostatnio leci mi duzo duzo wiecej niz na poczatku ciazy.
ale skoro to tak ma byc to dobrze:)

Wodnista? Hmm jak bardzo wodnista? Mi chodzi o to że mam upławów więcej niż zwykle, mają mleczny lub jasnożółty kolor. Jak masz wątpliwości najlepiej zadzwoń do swojego ginekologa. Mam nadzieję, że u Ciebie to też upławy tylko w zwiększonej objętości:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry