Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
później mała pójdzie do łózeczka po siostrze... będę dziś chodziła z bananem na twarzy
.
. Ja lubię ta metodę, ale nie unikałam seksu w dni płodne (z zabezpieczeniem), bo lubię taki spontan a to już nijak ma się do idei NPR.Agnis zaszalałaś. Ja tez muszę kupić torbę, ale nie wiem jakiej wielkości - jak kupie wszystkie rzeczy do szpitala to zobaczę ile tego jest i wtedy kupię.
młodamama ja się nie golę w łaty, tylko golę to co wychodzi za granicę bielizny i ciut dalej a środkowy pasek trymerem traktuje. Krowy w paski to nie widziałam.
Mamusia synka to prawda NPR stworzono po to by mieć dzieci. Ja lubię ta metodę, ale nie unikałam seksu w dni płodne (z zabezpieczeniem), bo lubię taki spontan a to już nijak ma się do idei NPR.
kamaa ja tez się na darmową załapałam, ale jeszcze dla siebie kremik wzięłam;-).
doszłam do wniosku że bez sensu są te dwie wigilię. Najchętniej to bym w domu z mężem spędziła ten dzień.