mamusia synka
i córeczki
karolinusia bo podobno to jest tak, ze jak się skróci to leząc i oszczędzając sie możne sie wydłużyć gorzej jak zrobi się rozwarcie..... bo wtedy już się nie "zewrze" a zresztą 4 mm to wydłużenie bez szału.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ależ Wam produkcja idzie 

Ale Kurczak już duży facet i pewnie już inaczej u Was jest już, ale pewnie jakbyś musiała iść to masa chętnych by się znalazła 
Ewa, niektóre kobiety mają problem ze ściąganiem pokarmu, mimo dużych ilości mleka.
ja jestem przykladem ze jak sie chce to mozna karmic nawet jezlei dziecko pierwszy raz piers pije po 3tyg a wczesniej tylko laktator
W ogole to nie wiem czy to prawda, ale tez slyszalam ze podczas ciazy nie wyciskac tego mleka...
ewa - jak dałaś radę z 2?? czy tylko klocki i puzzle poszły w ruch czy coś więcej no oprócz śpiewu![]()
Właśnie Celina nic nie mówi o tablecie, wiem że by się ucieszyła.
Hehe, mamusia wiem, ze np ziemniaki się nie ugotują z kiszonymi ogórkami, ale np. mięso, czy ryby kruszeją w kwaśnym, po to czasem daje się wino, czy ocet