kamaa
Fanka BB :)
Josek rozbawiłaś mnie tą swoją hodowlą!
a ramka świetna, sama już od dawna zamierzam taką kupić, z takiego prezentu bylabym baaardzo zadowolona
Fajnie, że udało Ci się naprawić.
kainkas a magnez łykasz?
ewa86 to mama się super widze zorganizowałą
ale masz super :-)
kasiak-l super że Leoś ładnie rośnie :-) moj doktorek nie robil mi wymazow zadnych ....tyle co cytologie i niecaly miesiac przed ciążą...
Jagna25 bardzo ładne imię
A my dzisiaj pmyslelismy, ze jakby jakims cudem wyszła dziewczynka to może Kinga bedzie :-) coś w rezerwie musimy mieć jakby Leoś okazał sie dziewuszką
Nic zmykam leżeć zaraz, może książkę poczytam...ale najpierw m obudze zeby napil sie jeszcze gorącej herbaty z cytryna i miodem bo go coś rozłożylo... Spokojnej nocy!! przespanej!! ;-)
a ramka świetna, sama już od dawna zamierzam taką kupić, z takiego prezentu bylabym baaardzo zadowolona
Fajnie, że udało Ci się naprawić.kainkas a magnez łykasz?
ewa86 to mama się super widze zorganizowałą
ale masz super :-)kasiak-l super że Leoś ładnie rośnie :-) moj doktorek nie robil mi wymazow zadnych ....tyle co cytologie i niecaly miesiac przed ciążą...
Jagna25 bardzo ładne imię

A my dzisiaj pmyslelismy, ze jakby jakims cudem wyszła dziewczynka to może Kinga bedzie :-) coś w rezerwie musimy mieć jakby Leoś okazał sie dziewuszką

Nic zmykam leżeć zaraz, może książkę poczytam...ale najpierw m obudze zeby napil sie jeszcze gorącej herbaty z cytryna i miodem bo go coś rozłożylo... Spokojnej nocy!! przespanej!! ;-)
Ostatnia edycja: