Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

8 lat temu nie było badań na to. Jutro zapytam ginki, może faktycznie da mi na to skierowanie po 33 tyg
Dobrze że on taki ogarnięty w takich sprawach.
.Wpadam w przerwie między myciem drzwi do salonu a czyszczeniem glazury w łazience.
ewa, Antoniusz
Agnis zdrówka dla męża
A u nas w szkole rodzenia mówią żeby pępka nie ruszać i niczym nie smarować, tylko nie moczyć specjalnie (jak się ciut zamoczy to nic) i nie przyciskać pieluchą.
Joasia odnośnie wózków to zawsze będą negatywne opinie, o każdym. Ja wychodzę z założenia (bo tez czytam opinie) że jak tych dobrych jest jednak więcej to wtedy jest ok;-).
Przypomniało mi się co mi się śniło dzisiaj. Pojechałam rodzić do szpitala nie w moim mieście tylko w mieście sąsiadującym i tam była sala do porodów rodzinnych z przeszkloną ścianą od strony korytarza, a na korytarzu pełno ludzi i gapili się przez szybę na mnie jak na małpę w zoo.

Mąż nałapał 4 garnki i 2 dzbanki ;-) A i całe wiadro do spuszczania wody, ciekawe jak ja je podniosę
Na 15:30 jasełka, nawet nie umyje głowy
Wczoraj żadnej kartki nie powiesili, zero informacji, dziś rano przeszli się po mieszkaniach i kazali łapać wodę
Skarga na firmę do spółdzielni pójdzie już sąsiadka zbierała podpisy w bloku.