Witam się i ja swiatecznie! :-)
Wczoraj przezylam az 3 wigilie hehe ;-) Pierwsza w domu z moimi rodzicami, siostra i babcia, druga u teściów i trzecia u kuzyna Adama, który blagal żeby przyjechac do niego bo miał imieniny. Na każdej byliśmy tylko po dwoch godzinkach, ale i tak pozniej bolal mnie tak kręgosłup, ze w nocy ciezko mi było isc do lazienki.

Rano dzisiaj się czulam jak bym miala takie zakwasy jak jeszcze nigdy. :-(
Dzisiaj nawet spokojnie nam minal dzien. Zrobilismy wspolnie obiad razem z mezem i pozniej przyjechalo do moich rodzicow troche gosci to posiedziałam chwile z nimi i pozniej poszlam się położyć, a oni nadal siedza na dole.
Jutro jest w planie obiad u teściów a pozniej kładziemy się i odpoczywamy.
Swieta mijaja mi nawet spokojnie i bez jakis wiekszych nerwow, tylko mysle, ze się jednak troche za bardzo przemęczyłam, bo kręgosłup mnie boli strasznie i troche brzuch mi się spina, ale już grzecznie leze i jutro tez tylko na chwilke jedziemy, wiec jakos dam rade. Mam tylko nadzieje, ze przez to wszystko szyjka mi się nie skróciła bardziej…
AnetaNorwegia ja tez jestem strasznie zmeczona, ale takie siedzenie przy stole meczy moim zdaniem jeszcze bardziej, niż jakby się cos robilo. Mnie zgaga niestety nie ominęła nawet w swieta, mimo ze nie jadlam zbyt duzo… no coz taki urok…
Nastka-83 dobrze, ze maleństwo zaczęło się troszke ruszac!
Agnis83 dobrze, ze dzisiaj już lepiej się czujesz! Ale nadal leżakuj i będzie dobrze! Moje maleństwo jest raczej spokojne. Ma czasami takie momenty ze kopie troche wiecej, ale czasami przez caly dzien jest cisza i tylko wieczorem laskawie się oddzywa.
muniuś nio nie ciekawie masz z tym ze nie możesz się na plecach położyć. Mnie jest nie do konca wygodnie na plecach, ale czasami jak leze na bokach to az mi wysttko drętwieje i musze poleżeć troche na plecach.
Ja mam ten zel na opuchniete nogi, ale używałam go dopiero raz, bo nawet mi tak nie puchna. Ale jak się go nalozy to takie fajnie uczucie chlodne jest, wiec może to cos daje…
A jeśli chodzi o babcie to wspolczuje, bo tez mam kiepskie relacje z moja z która mieszkamy, ale przynajmniej masz przez święto święty spokoj!
kainkas trzymam kciuki aby cie ta ospa ominęła szerokim lukiem! Ja tez niestety zakatarzona jestem i w nocy już przez to nie mogę spac…
monika2412 mi jakos na chwile obecna lepiej się odnaleźć na forum niż na facebooku ale może mi się to jeszcze zmieni…
Koreczek ja bym na twoim miejscu wogole się nie przejmowala siostra! I powinnas troche wiecej odpoczywac, bo teraz ty i maleństwo jesteście najważniejsze!
susi super, ze tak wszyscy o tobie pomyśleli i ile pyszności z thermomixa hehe
kamaa ja tez mam takie klucia czasami, zwłaszcza wieczorem jak duzo chodze. Mysle ze to normalne i powinnyśmy tylko troche wiecej odpoczywac!
mlodamama21 chyba bym zatłukła meza gdyby mi tak nagle oświadczył, ze jeszcze gdzies jedziemy!

I dobrze zrobilas, ze wstałaś i powiedziałaś ze jedziesz jak już się zle czulas!
marcia30 odpoczywaj i będzie dobrze!
Carri super, ze udalo się z dentysta!
masiosia odpoczywaj duzo, a Julek jeszcze na pewno będzie miał duzo okazji aby poznac polskie tradycje!
mamusia synka gratuluje 8 okienka! I mam nadzieje, ze dzien jednak dobrze minal!
Milej nocy wam wszystkim zycze i odpoczywajcie jak najwięcej!!!!