mamusia synka
i córeczki
jestem
cała i wkurzona, jeszcze m mnie wkurzył po drodze oczywiście wypil drinka i ja musiałam wracac i pol drogi słuchałam jak źle jadę, już miałam go wywalić 30km od domu az na końcu złapały mnie skurcze...............a tesciowa i szwagier normalka-prostaki, nikt nie zapytał się o dziecko, nie spytał jak się czuje NIC, nie ma brzucha, chyba moja obecność była im nie na rękę............
Musze Was doczytać bo jak na złość dziś większa aktywność.....
cała i wkurzona, jeszcze m mnie wkurzył po drodze oczywiście wypil drinka i ja musiałam wracac i pol drogi słuchałam jak źle jadę, już miałam go wywalić 30km od domu az na końcu złapały mnie skurcze...............a tesciowa i szwagier normalka-prostaki, nikt nie zapytał się o dziecko, nie spytał jak się czuje NIC, nie ma brzucha, chyba moja obecność była im nie na rękę............
Musze Was doczytać bo jak na złość dziś większa aktywność.....

dzisiaj do mojego zadzwonił jego brat ależ dopadło nas zdziwienie szczególnie że chce nas odwiedzić 

Szok szok i jeszcze raz szok, jestem w szoku i ten robak w talerzu...ni chu chu nie pomyślałabym, że to z włoszczyzny tylko, że specjalnie - przecież z włoszczyzny w zupie by zdechł raczej po samym gotowaniu