Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja ma już 6 lat, tez sobie poradzi. Tym bardziej ze to córeczka tatusia.Kainkass -nie doczytałam... Myślałam, że masz razem.
Jagna - moja 9 już w sumie latkaspokojnie da radę be ze mnie przez te parę dni w szpitalu...No ale wiadomo to jednak duża dziewczynka. Dlatego ja doskonale Rozumiem was wszystkie mające jeszcze dość malutkie dzieciaczki w domku.
Weronika- to zależy jak duży masz dom i miejsce do przechowywaniamy mamy dużą wanienkę ale mieszkamy w dużym domu i jest gdzie te graty trzymać...ale np. w życiu nie kupiłabym wiaderka do kąpieli (ponoć obecnie takiego modnego)...

a moze po prostu od Ciebie złapała przeziębienie? zdrówka dla Was...
obejrzyj Nusce gardlo i porownaj z obrazkami w necie bo podobno bardzo charakterystyczna szkalratyna jest - życzę Wam jak najwięcej zdrówka bo coś ostatnio często chorujecie chyba
Pytanko do dziewczyn jaką najlepiej kupić wanienkę bo nie wiem czy większą czy mniejszą co mogłybyście polecić??