Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie oszczędzałam się to fakt, jem białe pieczywo, bo nie lubię innego, słodyczy też nie odstawiłam, bo jestem łasuchem...no nie lubię się ograniczać, a i tak na noc nie jadam
Wyniki krwi na granicy normy, no lekko poniżej, Tardyferon (żelazo?) mi przepisała, któraś z Was też może łyka? Pokazywała mi znowu gdzie jest mały, tak nacisnęła po obu stronach moimi rękoma, ale uczucie niesamowite! Mały ułożony główką do dołu :-) O napięciach brzucha trochę zmartwiło ją to, że ostatnio 30x naliczyłam
Powiedziała żebym No-Spę łykała 2x dziennie codziennie i jak nie będzie już tych napięć to 1x dziennie, ale zauważyłam, że ona tak lubi "paść" lekami, więc zobaczymy co prywatnie mi jutro moja gin powie i do tego się końcowo zawsze stosuje, bo mam wrażenie, że bardziej "obyta" jest
No i jutro dowiem się wymiary maluszka, a dzisiaj ta ginka wzięła jakiś sprzęt do słuchania tętna dziecka (co wizytę to mam) i idealne, aż tu nagle mały jej uciekł, to przycisnęła do brzucha w innym miejscu i w tym ją kopnął
Mały wie co robi, co tu go ktoś ciskał będzie!
Ktg będę miała dopiero w 38 tygodniu ciąży, a i ciśnienie mam niskie, miałam 121, a norma to 140
Szyjka długa, zamknięta, wszystko w porządku, nic się nie skraca.
Zaraz biorę się za "Na wspólnej", śledzę każdy odcinek 
Ostatnio często mi gorąco, za gorąco, nie wiadomo o co chodzi :-(Do wakacji to mi daleko.
Jaki kolor i model wózeczka wybrałaś? Ja mam taki stojak z wanienką i do tego muszę tylko dokupić przewijak francuskiej firmy Camele Beaba, cała w środku po same brzegi jest antypoślizgową gumą wyścielona, nie wiem czy kojarzysz, a wygląda to tak
Moja znajoma jest przedszkolanką i kiedyś jak pracowała w prywatnym przedszkolu, to rodzice na chama przyprowadzali dzieciaczki zakatarzone i z gorączką, a jak ona zwracała uwagę, że dziecko powinno w domu siedzieć w takim stanie to odpowiedziała jej kiedyś jedna baba „za ***** Ci nie płacę”
Ty to dopiero będziesz miała robotę z całą trójcą święta, ale zaradna babka z Ciebie to ogarniesz na pewno! 
Dzięki za link, przyda się! 
no a ja chyba po prostu czasem nie nadążam![]()