Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie oszczędzałam się to fakt, jem białe pieczywo, bo nie lubię innego, słodyczy też nie odstawiłam, bo jestem łasuchem...no nie lubię się ograniczać, a i tak na noc nie jadam
Wyniki krwi na granicy normy, no lekko poniżej, Tardyferon (żelazo?) mi przepisała, któraś z Was też może łyka? Pokazywała mi znowu gdzie jest mały, tak nacisnęła po obu stronach moimi rękoma, ale uczucie niesamowite! Mały ułożony główką do dołu :-) O napięciach brzucha trochę zmartwiło ją to, że ostatnio 30x naliczyłam
Powiedziała żebym No-Spę łykała 2x dziennie codziennie i jak nie będzie już tych napięć to 1x dziennie, ale zauważyłam, że ona tak lubi "paść" lekami, więc zobaczymy co prywatnie mi jutro moja gin powie i do tego się końcowo zawsze stosuje, bo mam wrażenie, że bardziej "obyta" jest
No i jutro dowiem się wymiary maluszka, a dzisiaj ta ginka wzięła jakiś sprzęt do słuchania tętna dziecka (co wizytę to mam) i idealne, aż tu nagle mały jej uciekł, to przycisnęła do brzucha w innym miejscu i w tym ją kopnął
Mały wie co robi, co tu go ktoś ciskał będzie!
Ktg będę miała dopiero w 38 tygodniu ciąży, a i ciśnienie mam niskie, miałam 121, a norma to 140
Szyjka długa, zamknięta, wszystko w porządku, nic się nie skraca.
Zaraz biorę się za "Na wspólnej", śledzę każdy odcinek 
Ostatnio często mi gorąco, za gorąco, nie wiadomo o co chodzi :-(Do wakacji to mi daleko.
Jaki kolor i model wózeczka wybrałaś? Ja mam taki stojak z wanienką i do tego muszę tylko dokupić przewijak francuskiej firmy Camele Beaba, cała w środku po same brzegi jest antypoślizgową gumą wyścielona, nie wiem czy kojarzysz, a wygląda to tak
Moja znajoma jest przedszkolanką i kiedyś jak pracowała w prywatnym przedszkolu, to rodzice na chama przyprowadzali dzieciaczki zakatarzone i z gorączką, a jak ona zwracała uwagę, że dziecko powinno w domu siedzieć w takim stanie to odpowiedziała jej kiedyś jedna baba „za ***** Ci nie płacę”
Ty to dopiero będziesz miała robotę z całą trójcą święta, ale zaradna babka z Ciebie to ogarniesz na pewno! 
Dzięki za link, przyda się! 
no a ja chyba po prostu czasem nie nadążam![]()