Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj się &&&&&&A u mnie po wizycie wszystko ok , mam 2 razy dziennie brac aspargin i 3 razy nospe i znaleźć czas w ciągu dnia na lezenie Mam tak wszystko pozamykane ale ostatnio co wieczor mam bolesne bole brzucha i napinanie, Za tydzień w czwartek mam usg
Spokojnej nocy zycze wszystkim i do jutra:-) Choc na chwilke zerkne bo jutro idzemy na urodzinki a teraz zmykam do meza swietowac swoje urodzinki
Mamusiu synka to super, że zaczął działać ten lek. W takim razie będzie dobrze :-)
Koreczek to w takim razie ten lekarz to konował jakiś chyba
Mamatek ja tam leżę na kanapie na lewym boczku, a laptop przede mną leżyale do pracy naukowej to ta poza się chyba nie nadaje
Carri super, że wizyta się udała, no i wszystkiego najlepszego!!! Teraz dopiero się chwalisz, że urodzinki!
A ja skończyłam pieluszkowy torcik)) jestem z siebie dumna i bardzo się cieszę, że takiego gotowego nie zamówiłam bo pełno tego w necie, a taki 3-piętrowy to ok. 150zł
a tak tylko koszt dużej paki pieluch i moich dwóch godzin.
Jeszcze na górę chcę taki mały prezencik doczepić ale nie mogę pudełeczka znaleźć. Może jutro coś wykombinuję
oto torcik:
Zobacz załącznik 603380Zobacz załącznik 603381Zobacz załącznik 603382

mokre....sikam??????