reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Co wypatrzyłaś na dzisiejszy sen??
Ja nieraz mam efekt deżawu (czy jak się tam to pisze) po prostu jestem gdzieś pierwszy raz a mam wrażenie, że już tu była i to robiłam, po chwili olśnienie że mi się to śniło.

reklama
Jagna, ja odkąd jestem w tej ciąży miałam już chyba ze 3x deja vu! Jak wariatka pytałam znajomego z pracy, że my tu już kiedyś byliśmy i jedliśmy tą zupę, a Zbyszek mnie ucisza i mówi, że zwariowałam, jemy tu pierwszy raz :-D I to tak silnie odczuwam, nieraz zastanawiałam się czy nie zwariowałam...

Tu jest znaczenie snu ogólne "dziecko"
"Szukanie wyjścia z sytuacji konfliktowej; chcesz rozpocząć od nowa, skierować na nowy szlak swoje życie, także wewnętrzne. Dziecko podobnie jak młodość, może symbolizować szansę i możliwość dalszego rozwoju. Często ujawniają się w tym symbolu konflikty spowodowane przeważnie niedojrzałością. Poza tym sen o dziecku może być też aluzją do własnych dzieci lub wyrażać pragnienie ich posiadania"

Muszę poszukać nie wiem, oddalające się dziecko czy coś takiego, strata dziecka...

Ja nie pamiętam jej roli;-) Ale chyba teraz na dzień babci i dziadka mają być jasełka, więc mają próby.
Co do efektu to ja mam tak od dziecka:baffled: Jak jakaś czarownica

Ja właśnie skończyłam ogarniać mieszkanie z moim miśkiem jeszcze tylko pranie muszę zrobić bo pościel zmieniałam..
U mnie dziś na obiadek był krem z brokułów, a na drugie spagetti z tuńczykiem, pomidorkami cheery i oliwkami zielonymi :-D Ale mi się Maja dziś wierci i jakoś tak na prawą stronę cały czas pcha
Muniuś jakieś masakryczne masz te sny, ale znaczenie nie najgorsze ja też zawsze sprawdzam co znaczą potem spokojniejsza jestem
Monisia śliczne zdjątko :-D a w którym szpitalu rodzisz?
Jagna pogratulować córci że taką pamięć dobrą ma :laugh2:
Jolcia śliczności :tak: te turkusowe piękne

Ostatnia edycja:
Monisia sliczne zdjecie i super ze udalo ci sie wygrac te usg min 200zl w kieszeni :-)

munius ja w sny tez wierze ale przewaznie moi zmarli bliscy mnie ostrzegaja albo uspakajaja...wiem ze to moze brzmi jakbym medium byla ale tak mam.

a ja ugotowalam zupke i dzisiaj kaszy mi sie zachcialo i buraczki zrobilam i mialam piers z kurczaka wiec wrzucilam ja do brytfanki i na to warstwa warzyw marchewka pietruszka seler i to zawinelam w folie aluminiowa i do piekarnika uwielbiam tak zrobione miesko jest pyszne , najdlam sie jak bak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry