masiosia
Fanka BB :)
Koreczek nic sie nie przejmuj ja pewnie tez wredota jestem....
A z zyciem..... oo malutku krok po kroku.... do wszystkiego dojdziesz.... jestes mlodziutka....
Probuje zasnax.... najlepiej mi sie zasypia przy Julku, ma lozko full a potem jak budze sie na wc przechodze do meza.... nie umiem tam zasnac.... musze sie tegonoduczyc bo jak Lena sienurodzi to Julek moze byc zazdrosny....
Wogole to strasznie pyskuje mi I caly czas jakies ale.... ale mama ja to zrobilem bo Ty mi mowilas ze mam.isc spac.... ale mama itp..... zawsze ale.... musze to wyplenic w zarodku.....
A z zyciem..... oo malutku krok po kroku.... do wszystkiego dojdziesz.... jestes mlodziutka....
Probuje zasnax.... najlepiej mi sie zasypia przy Julku, ma lozko full a potem jak budze sie na wc przechodze do meza.... nie umiem tam zasnac.... musze sie tegonoduczyc bo jak Lena sienurodzi to Julek moze byc zazdrosny....
Wogole to strasznie pyskuje mi I caly czas jakies ale.... ale mama ja to zrobilem bo Ty mi mowilas ze mam.isc spac.... ale mama itp..... zawsze ale.... musze to wyplenic w zarodku.....
nie lubie pietrowych domow
a co do pokoju chlopcow to nawet mojemu nie mowie bo bysmy sie poklocili przed wyjazdem jeszcze
no ale kurcze stoi caly czas pusty i sie kurzy tylko... A oni przyjezdzaja co 2tyg na 2noce noo to jaki to sens 
Nie dość że dosłownie co godzinę chodziłam siku... To jeszcze mi się śniła moja ginka, która podczas badania powiedziała, że tak naprawdę od początku ciąży to była to ciąża bliźniacza ale że jedno obumarło a drugie żyje...