DZIEŃ DOBRY 
Boskie jesteśmy w tej masowej produkcji ...nawet nie cofam się do Piątku bo mąż o suchym pysku by siedział w okolicach 15-stej zanim bym doczytała...
Ja mam dziś kolejną nockę z głowy...zastanawiam się czy nie można by zgłosić się do księgi rekordów ...ile nocy nie przespanych może mieć za sobą kobieta w stanie błogosławionym 

Poleciałam dziś z rana na badania moczu i morfologii w czwartek bowiem USG i wizyta...Nie powiem stresa mam, czy ok, czy mały przybrał idt.
MAMATEK - Twój mąż wymiata dosłownie tekstami...no uśmiałam się, że hej... Mój tylko patrzy i mówi....no w sumie cycuszki mogłyby już takie zostać

;-) no szok
MONIQA - Ja tam zapewne też już koło15KG na plusie ale...mh... OLEWAM TO....
AGNIS- GRATULACJE 32 tyg... Ja w wstaję obecnie na siusiu co 1,5 godz. w nocy...jak nie śpię to olewam ale jak uda mi się zasnąć...to sobie myślę, że mogłabym koło łóżka wiadro postawić i zrobić sobie DOBOWĄ ZBIÓRKĘ MOCZU

;-):-)
MALPAWZOO - ALE taki maluszek na prawdę wiele ubranek nie potrzebuje...

...Ja nie kupiłam nawet jednego a szafa się nie domyka...wszystko dostaliśmy i chyba przez nast. pół roku to nawet nie będzie potrzeby dokupowania...Także nie martw się bo może wcale aż tak mało nie masz...
KAINKAS - Piękna pościel
MAMUSIASYNKA - zdrówka dla Julka!!!
KAMAA - Współczuję serdecznie Twojej koleżance...Wiem co znaczy wysyp ciąż...w sytuacji kiedy samemu powinno się zajść bez problemu a tu lata mijają...ehhh...
NIFLA - witaj,....rozgość się.... Szkoda, że tak późno dołączasz...
FLOWER - POWIEM ci, że nawet wizualnie te BABY ONO podkłady dużo bardziej mi podchodzą...Słyszałam o Hartmanach...ale zamówienie robiłam w aptece i mieli akurat BABY ONO, przyszły rozpakowałam są OK! Bella Mama to jakaś masakryczna wata, pielucha albo sama nie wiem co

....NIE PODCHODZIŁA mi po 1 porodzie...więc stawiałam albo na BO albo Hartmany!
SECRETO - ŁAŁ 35 tydz??? To chyba na setkę w lutym się rozpakujesz???? Ja zresztą pewnie też
JOLCIA - JA MAM DWIE flanelowe do przewijaka co by jak się maluszka kładzie było mu miło i ciepło bo przewijak (mówię o takim komodowym) jest z takiego tworzywa i jest zimny. A tetry kupisz w każdym dziecięcym ...Ja mam 20 szt. Bo 10 muszę mieć do porodu w szpital....
młodamama w szpitalu
LECĘ DOCZYTAĆ!!!
Miłego dnia...ja jestem już spakowana, młody też..Czekam jedynie na styczniową wypłatę kupuję komodę i...mogę za miesiąc rodzić rodzić!!!!:-)