Dobry wieczór :-)
Zostało mi 17 stron do nadrobienia - od 09:18

Właśnie piję Bavarię bezalkoholową jabłkową, a jeszcze brzoskwiniowa na mnie czeka i powiem Wam, że bardzo dobre i to dzięki Wam, bo tak to nawet nie wiedziałam, że takie piwko istnieje, a Sommersby bardzo lubię – podobny smak mają do siebie

Brat Zbyszka dzisiaj wpadł i 27 września będą mieli wesele z tą wariatką, ehh no nic trzeba przywyknąć do debilki co tu poradzić

Wczoraj ze Zbyszkiem trochę się zabawiliśmy i tak zastanawiam się czy to na pewno jest wskazane takie „przytulanie” na tym etapie ciąży, bo ginka nie mówiła nic na ten temat, a ja nie pytałam, ale wszystko w porządku, szyjka się nie skraca, nic nie grozi tylko to napinanie było, ale już go nie ma, a jak jest to 2x dziennie max. więc chyba można uprawiać seks? :-(
Agnis – ja panikuje, że mój będzie np. 25 km od naszego mieszkania gdzieś na spotkaniu jak mi wody odejdą, a co dopiero jakby było tak jak u Anetki dlatego też szacun dla niej, bo ja to bym wariowała

Ja tak samo, też przytulanki, macanki, ahh jak najwięcej i też wypinam brzuszek do całowania :-)
Kamaa – my nie kusimy tymi zabawkami z metkami, one same sobą kuszą i wołają „kup mnie”!

Właśnie byłam na allegro i zobaczyłam, że w koszyku na mnie czeka kocyk i zawieszka do smoka, o jaaa, nie wiedziałam, że to się zapiszę nawet jak kompa wyłączę