reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Wiem, że wyprowadzka to najlepsze rozwiązanie, zrobię to prędzej czy pozniej. Żeby tylko mieć pieniądze i znaleźć mieszkanie. W lubaczowie nie ma problemu z mieszkaniem, tylko zbyt niskie fundusze są.

No i już byłam po wyniki, które są prawie idealne:tak: cieszę się jak głupia Hehe teraz tylko do dermatologa i niech mi coś poradzi na to swedzenie:tak:

reklama
Koreczek, a nie możecie zamieszkać u rodziców Twojego? Nie ma tam wolnego pokoju?
Jakie są koszty miesięczne wynajmu? Może rozpuście wici, że szukacie mieszkania, może ktoś będzie chciał wynająć po znajomości.

Ta, u rodziców mojego dwa pokoje, jego rodzice i siostra razem jedno na drugim. Zresztą jego siostra to nienormalma jest, zero spokoju. Razem z czynszem koło 1000 zł miesięcznie by wychodziło, trochę dużo... nic w poniedziałek jeszcze zobaczymy :)

Koreczek-faktycznie dosc sporo, tak jak u nas. a pomoc połeczna to chyba wszedzie tak działa- jesli sa jakies mieszknia to kolejki dlugie strasznie...ale musisz jakos to zalatwić- na poczatek opierdziel mamę i bądź twarda, wyznacz jej jakieś obowiązki i tyle...ehhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry