AGNIS - Bardzo fajna szafa. Ja czekam na przypływ gotówki i muszę komodę kupić bo jednak ciuchy małego porozrzucane po 3 szafach to lekka przesada.
EWA- Ja wiem, ze bolało będzie, tym bardziej, że ja mam cholernie niski próg bólu :-

-( dlatego myślę nad ZZO....ale jak znam życie na myśleniu się skończy
KIMKIM- Ważne, ze na obecną chwilę jest OK! Ja mam też wizytę i badania za 2 tyg i też ciekawa jestem jak Domiś przybrał?
JOASIA - 
EEEE no to chyba źle przeczytałam... Bo na prawdę nie ma co ryzykować.
Co do biustonosza to ja też słyszałam, że Alles MAMA najlepsze i widać cenowo spoko bo ja najtaniej widziałam 52 zł jak do tej pory...Chyba zgapię sprzedawcę od ciebie
SUSI - a widzisz to my w sumie w bardzo bliskiej okolicy bo Prusowo :-)
NIKAA - My w zeszłym roku rozliczyliśmy się wprawdzie za pomocą Biura księgowego ale internetowo...KASA w ciągu tyg na koncie a nie jak przy papierkowym rozliczeniu po ok miesiącu!!!
MAMUSIASYNKA- Ja bym się też bardzo chętnie SZYBKO ROZLICZYŁA...ale ja też dostaję pity z 4 różnych miejsc i zanim się doproszę ...A MONITUJĘ JUŻ OD 2 STYCZNIA

....TO cholera dziś koniec stycznia a my mamy tylko mężowego pita...NO RZESZ....
MALPAWZOO - Spokojnie...ja do wózeczka też wkładałam zawsze pieluszkę jedną.A POŚCIEL ŚLICZNA :-)
NIFLA - No to super, że wszytko OK, czyli zaczynasz się po woli pionizować ???
ALESIA - MNIE TEŻ biuro rozlicza i oni za nas to wysłali także SIĘ DA!!!
Ja dziś robiąc fotę brzuszka zmierzyłam i

cholercia zmalał mi brzuch z 102 na 99...