Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Susi i trzyma się ten akryl na stopach podobnie jak hybryda?
Wosk ekstra sprawa, po ostatnim ledwo co mi odrosło po miesiącu cokolwiek No, ale to było 2 miesiące temu i już jest co woskować tym bardziej, że z gąszczem nie idę tylko przycinam
Ewa ja ostatnio kupiłam coś takiego dla początkujących i kazałam Zbyszkowi trzeć w rękach, żeby było bardzo ciepłe, a jak już rozgrzał nakleiłam sobie na pachy i miał mi zrywać szybko, nie wychodziło mu to za bardzo i się "zacinał"...kuźwa dawno takiego bólu nie czułam i do tego krostki mi wyskoczyły, które bolały
Kosmetyczka robi to takim ciepłym, fajnym, to zupełnie co innego no i zna się.
Ja miałam zawsze taki w słoiczku, który się podgrzewa plus bawełniane paski do ściągania. Te paski z woskiem, co się rękami rozgrzewa, to jest badziew straszny.
Ale mimo wszystko - tylko łyski i brwi jestem w stanie tym potraktować Wolę rodzić niż ten ból czuć
MałaMama - ja w przyszłym tygodniu intensywnie chcę dziewczyny nadgonić ale będę miała ku temu okazję sama w domku zostaję więc zajmę czymś ręce Munius - na stopach generalnie dłużej się trzyma a z akrylu byłam zadowolona, hybrydy na nogach nigdy nie robiłam bo dziewczyny odradzały (kosmetyczki)
A wosk - no cóż jakoś mnie nie ciągnie ...
Hey...dziękuję za ooinie odnośnie wózka
Już jest wszysciutkoz niego wyprane... Maż dzisiaj złożył nosidełko do stanu pierwotnego Reszta pewnie jutro...
Dzisiaj nie dam rady już Was doczytać... Na fb widziałam dobre wieści z wizyt, więc gratuluję i czekam na kolejne dobre wiadomości...
Ja od wczoraj leżę... Brzuch mnie boli i ogolnie jak wstaję to mam uczucie ciągnięcia wszystkiego w dół.... Nie wiem jak to opisać Przyciągnie ziemskie daje o sobie znać....
Wizytę mam za tydzień 5.2 i mam nadzieję, że nie będę musiała wcześniej odwiedzać lekarza...
Za to chciałabym skończyć wyprawk...
Przepraszam, że tak o sobie dzisiaj piszę...nie mam komu wypłakać się w ramię...
Witam porannie Eeee to już środa??
Dziś tradycyjnie mam wizyte u położnej i też później wizyte u ginki. Trzymajcie kciuki. Mam nadzieje ze zrobimy usg bo zawsze robimy ale kto ją tam wie Ciekawe ile mój mały wazy..bo ja to pewnie już 96...
Zaraz kończe kawke i ide małego szykować do szkoły
Udanych wizyt i buziaki dla dziewczyn w szpitalach
jak fajnie że ta nic sie skonczyła. zasnełam chyba o 3.00. brzuch mnie bolał, co chwile skurcze, ból plecó, nerek i mega wzdęcia, których nie mogłam sie pozbyć. Lactulosum podzło w ruch, nospa, magnez. A jak mały sie ruszał to myslałam ze umre, na dodatek mega zgaga. Chyba po pizzy z sosem czosnkowym i coli.dzisiaj dieta jakby nie to ze hani nie było z kim zostawic to pewne na IP bym była...ehhh
Moniqaa-mnie tez tak ciagnie
Agnis -powodzenia na wizycie
ktos pytał gdzie m był na nartach tutaj u nas w okolicy w ||Kazimierzu Stacja Narciarska Kazimierz dalej w tym roku nie puszczam
Dzień dobry kochane marcóweczki ;*
Wpadłam wyjątkowo wcześnie jak na mnie, bo Zbyszek musiał wcześnie wstać i mnie zbudził
Zaraz zobaczę godziny otwarcia marketu to może podrzuci mnie w jedną, bo muszę kupić ziemniaki i płyn do płukania dziecięcy, bo mi się kończy
Ewa - to błagam urodź za mnie
Moniqaa - a od czego masz nas tu, właśnie od tego, żeby móc się wypłakać!
Agnis - trzymam &&& za wizytę, daj znać po!