nikaa51
Fanka BB :)
Witam ponownie
Młoda siedzi w basenie więc mam kompa tylko dla siebie :-)
nie było mnie parę godzin a tu tyle do nadrobienia szybko wam idą te posty
już nie pamiętam komu co miałam napisać
Maga bardzo mi przykro trzymaj się cieplutko i oby kolejna ciąża dobiegła zdrowo i bezproblemowo aż do rozwiązania
nie pamiętam bo nie ogarniam jeszcze wszystkich dziewczyn ale uśmiałam się jak przeczytałam jak to Karolinka (przepraszam jeśli pomyliłam imię) gilała kotka
i pozdrawiała rodzeństwo normalnie dzieciaczki są nie możliwe czasem :-)
My już po obiadku mój pojechał robić dach dziadkowi po gradobiciu Emilka w basenie z ciocią wiec ja sobie poleżę i poczytam a potem do dziadka na kontrole ile dachu zrobili
Młoda siedzi w basenie więc mam kompa tylko dla siebie :-)
nie było mnie parę godzin a tu tyle do nadrobienia szybko wam idą te posty

już nie pamiętam komu co miałam napisać
Maga bardzo mi przykro trzymaj się cieplutko i oby kolejna ciąża dobiegła zdrowo i bezproblemowo aż do rozwiązania
nie pamiętam bo nie ogarniam jeszcze wszystkich dziewczyn ale uśmiałam się jak przeczytałam jak to Karolinka (przepraszam jeśli pomyliłam imię) gilała kotka
i pozdrawiała rodzeństwo normalnie dzieciaczki są nie możliwe czasem :-)My już po obiadku mój pojechał robić dach dziadkowi po gradobiciu Emilka w basenie z ciocią wiec ja sobie poleżę i poczytam a potem do dziadka na kontrole ile dachu zrobili

Piszę o tym adminie bo uważam że trzeba ją usunąć z funkcji moderatora bo ma dzięki temu możliwość m.in. usuwania naszych wpisów i ich edytowania! A to daje ogromne pole do popisu...