Dzięki dziewczyny

dbam o siebie, jak przyszłam to tak padłam, że przespałam 3 godziny a to na pewno nie koniec

Chciałam się jeszcze jakoś wspomóc i żeby przemycić duże ilości czosnku i cebuli zrobiłam na szybko krem pomidorowy.
Kurcze dostałam płyn do płukania gardła i to najgorsza sprawa dla kobiety w ciąży.. po 3 próbach skończyło się spotkaniem z kibelkiem i zwymiotowaniem wziętych 5 minut wcześniej tabletek.. także nie polecam
mamusia synka jesteś już w takim tygodniu ciąży, że kwas foliowy nie jest taki niezbędny, cewa nerwowa dziecka się ukształtowała, nie powinnaś się tym stresować
I tak jak piszecie o waszych dzieciach to myślę sobie, że nie chciałabym żeby skończyło się tylko na jednym dziecku (na początku właśnie planowałam jedno) i gdybym tylko miała warunki mieszkaniowe pozwalające na wychowanie 3 dzieci to bardzo bym chciała
Ja też nigdy nie badałam progesteronu i tylko raz bete- zaraz na samym początku,by potwierdzić ciąże.
Za swoje badania w ciąży zapłaciłam 190 zł a to nie wszystkie bo jeszcze nie robiłam HIV i HBs I HCV
mrówka moje ciało też się zmienia na plus to piersi, które urosły o 2 rozmiary i wszystkie staniki są na mnie małe, na - to biodra, które bardzo się poszerzyły w 3/4 spódniczek się nie mieszczę i na pewno muszę zaliczyć jakieś zakupy ale tak sobie myślę, że nie opłaca mi się już kupować letnich rzeczy

może w przyszłym roku w wakacje wrócę do poprzedniego rozmiaru. Ja się boję jedynie, że "spuchnę" na twarzy. No i mój brzuch, czasami się śmieję, że może ginekolog nie zobaczył jeszcze jednego dziecka bo brzuch mam olbrzymi a to dopiero przecież 3 miesiąc.. co potem będzie ...chyba nie będę mogła chodzić

będę się toczyć. Rozstępów jeszcze nie uwidoczniłam na razie masuje się oliwką z rossmana ale chyba będzie trzeba kupić jakieś specjalne preparaty na rozstępy ... chociaż podobno w głównej mierze, czy będziemy mieć rozstępy, czy nie zdecyduje genetyka :|
Ja włosy farbowałam w pierwszym miesiącu, podcinałam i uważam, że dobrą farbą bez amoniaku można śmiało farbować. Podcinać też można